VELIKI DAN ZA OVAJ SPORTSKI KOLEKTIV: Vreme je za prvi međunarodni duel u istoriji kluba!

Autor:

Sport

27.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je još jedan dokaz da je reč o ozbiljnom sportskom kolektivu.

VELIKI DAN ZA OVAJ SPORTSKI KOLEKTIV: Vreme je za prvi međunarodni duel u istoriji kluba!

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Bliži se polako početak drugog, ali i trećeg ranga takmičenja u našoj zemlji, pa klubovi koji se takmiče u tom stepenu takmičenja ulaze polako u sam finiš priprema.

Republika

Ekipa Budućnosti iz Dudovice u poslednje dve godine uspela je da se dva puta uzastopno nađe na prvoj poziciji i da dva puta promeni rang takmičenja, u predstojećoj takmičarskoj godini biće upisano istorijsko učešće u srpskoligaškom karavanu.

Uprava kluba vredno radi na jačanju igračkog kadra, već je veliki posao završen povodom toga, ali je praksa čelnih ljudi da se pojačanja promovišu tek pred sam start sezone. 

Već nedelju dana fudbaleri Budućnosti nalaze u Kosjeriću gde pod budnim okom šefa struke Veroljuba Dukanca, kao i njegovog pomoćnika Aškovića i trener golmana Rankovića rade na završnim pripremama za novu sezonu. Spremaju se momci marljivo i rade punom parom za debitansku takmičarsku godinu tima iz Dudovice u trećem rangu takmičenja u našoj zemlji.

Republika

Foto: OFK Budućnost Dudovica

Najavni poster

Kako bi se što bolje tim spremio za izazove u predstojećem periodu, i kako bi glavni fokus bio samo na treninzima, sa ekipom su i fizioterapuet Ivana Andrić, kao i ekonom Maja Vasić. Ovaj podatak pokazuje još jednom da je reč o jako ozbiljnom sportskom kolektivu, i da se sve radi na visokom nivou.

Danas je poseban dan za tim iz Dudovice, prvi put i istoriji ekipa Budućnosti odigraće jednu međunarodnu utakmicu. Od 17 časova na stadionu u Kosjeriću snage će odmeriti sa pljevaljskim Rudarom, koji se prošle sezone takmičio u najjačem rangu takmičenja u Crnoj Gori.

Ovom prilikom želimo i jednoj i drugoj ekipi jednu dobru prijateljsku utakmicu bez povreda.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading