UPRAVA ZVEZDE JE BILA VREDNA: Stižu pojačanja na svim nivoima u ekipi!

Autor:

Sport

24.07.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznato lice.

UPRAVA ZVEZDE JE BILA VREDNA: Stižu pojačanja na svim nivoima u ekipi!

Foto: Privatna arhiva Jovice Lakića

Novi trener Zvezde

Sada već slobodno možemo reći da je Crvena zvezda iz Ruskog Sela stabilan zonaš, koji će u predstojećoj sezoni započeti svoju četvrtu vezanu godinu takmičenja u okviru Vojvođanske lige Istok.

Republika

Nešto slabiji rezultat zabeležen je u proteklom prvenstvu u odnosu na prethodne dve sezone, ali je najbitnije da je članstvo u ligi održano. Uprava kluba je u proteklom periodu radila na jačanju igračkog kadra, i sada su stigle prve informacije o promenama u Ruskom Selu.

Novi trener Crvene zvezde je Jovica Lakić (49), radi se o iskusnom stručnjaku koji je proteklih godinu i po dana bio na klupi ŽAK-a iz Kikinde. Lakić je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri predvodio i Kozaru iz Banatskog Novog Sela, Budućnost iz Srpske Crnje i Obilić iz Novog Kneževca.

Uprava kluba je u dogovoru sa novim trenerom dogovorila i određena letnja pojačanja. Golman Mijatović stigao je iz Rusande, Latković iz Poleta (Idvor), Adamović i Barbul su u proteklom periodu nastupali za OFK Kikindu. Iz Bosne i Hercegovine, konkretno iz fudbalskog kluba Janja stigao je Drašković, dok je opet aktivirao i Vojvodić, koji je poslednjih godinu dana bio odustan zbog poslovnih obaveza u Nemačkoj.

Republika

Foto: Privatna arhiva Jovice Lakića

Lakić na novom zadatku

Lakić je za naš portal povodom dolaska na klupu Crvene zvezde poručio:

- Po prvi put sam u Zvezdi, biće mi čast i zadovoljstvo da radim u ovom klubu. Ekipa ima dosta potencijala, uslovi za rad su dobri, klub je dobor organizovan. Ambicije i ciljevi za novu sezonu su nam na najvišem nivou, dobro smo se pojačali i želimo da napadnemo prvo mesto na tabeli. 

Imajući u vidu da je Jovica u protekloj sezoni bio na klupi upravo tima iz Vojvođanske lige Istok, specijalan period prilagođavanja mu neće biti potreban. Lakić je dobro upoznat sa klubom u kojem će raditi, i sada je na njemu da zajedno sa igračima što bolje iskoristi pripremni period koji je u toku.

Nova sezona VFL Istok počinje sredinom avgusta, po mnogima će prvenstvo biti jedno od zahtevnijih u poslednjih par godina, pa će biti potreban jako kvalitetan rad na gotovo svim poljima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading