KRATKO I JASNO: TITULA stiže na "San Mames"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivanja se nisu obistinila. Veliki derbi neće imati nikakav rezultatski značaj.

KRATKO I JASNO: TITULA stiže na "San Mames"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

Fudbaleri Bratstva iz Bratmilovca u okviru 29. takmičarske runde Međuopštinske jablaničke lige dočekali su na popularnom bratmilovačkom "San Mamesu" ekipu Radničkog iz Pertate i nakon 90 minuta igre, ispostavilo se da je navedeni meč imao istorijski prefiks.

 

Uoči vikenda za nama, ekipa Bratstva je bila lider na tabeli sa bodom više u odnosu na Derbi 2016 iz Vlase. Za domaću ekipu pobeda je bila imperativ, s obzirom da poslednja takmičarska runda donosi upravo duel dve prvoplasirane ekipe, ali se nakon 90 minuta fudbala u Bratmilovcu i donjem Brijnju, ispostavilo da toliko iščekivani veliki derbi, neće imati rezultatskog značaja.

Fudbaleri Bratstva su tokom prvog perioda igre, golovima Đorđa Tasića u 15. i 42. minutu stigli do dva gola prednosti, ali gosti do odlaska na odmor preko Bogdana Stankovića u nadoknadi vremena, vraćaju rezultatsku neizvesnost.

Domaćin u 57. minutu preko Nikole Nikolića, koji je sjajno reagovao na centaršut Miroslava Mitića, stiže do novog pogotka, a kasnije se ispostavilo i do tri boda koja znače šampionsku titulu, s obzirom da je u isto vreme jedini kandidat u borbi za vrh tabele, ekipa Derbi 2016 iz Vlase iznenađujuće poražena od Slobode iz Donjeg Brijanja rezultatom 1:2, čime je bratstvo stiglo do nedostižnih sedam bodova prednosti uoči poslednjeg kola.

 

- Međuopštinska jablanička liga, 29. kolo:

Bratstvo (Bratmilovce) - Radnilki (Pertate) 3:1 (2:1)

Strelci: Đ. Tasić u15. i 42. i N. Nikolić u 57. minutu za Bratstvo; B. Stanković u 45+2. minutu za Radnički

Stadion: "San Mames", Bratmilovce

Sudija: Danijel Tasić

Bratstvo (Bratmilovce): Jovanović, N. Nikolić, Rajković (Diimtrijević), Cakić, Dimitrijević, A. Kostić (Veličković), Mitić, Tasić, S. Kostić, Krstić, Z. Nikolić.

Radnički (Pertate): Nisić, Mitić, Stanković, Mi. Đorđević, Ma. Đorđević, Cenić, Stamenković, Denčić, Janković.

Svi ljubitelji fudbala gajili su naduda će veliki derbi u poslednjem kolu odlučiti o šampionu i putniku u Jablaničku okružnu ligu, ali do toga ipak neće doći, tako da će Bratstvo imati priliku da na terenu velikog rivala proslavi titulu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading