KOMPLETNA SEZONA STAJE U 180 MINUTA: Žreb je rekao svoje - ovo su parovi doigravanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.06.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Put ka višem rangu je poznat.

KOMPLETNA SEZONA STAJE U 180 MINUTA: Žreb je rekao svoje - ovo su parovi doigravanja!

Foto: Fudbalski savez Vojvodine

U prostorijama Fudbalskog saveza Vojodine u Novom Sadu, u utorak 11. juna održan je žreb za popunu vojvođanskih fudbalskih liga u takmičarskoj 2024/25 godini.

 

Prolaz ka četvrtom stepenu takmičenja kroz dodatne baraž dvomeče tražiće Budućnost iz Paraga, Tomislavci, Crvena zvezda iz Pavliša, Polet iz Nakova, Srem iz Sremskih Mihaljevaca i OFK Sirig, a pored predstavnika navedenih klubova, žrebu su prisustvovali i predsednik komisije za takmičenje Fudbalskog saveza Vojvodine Miodrag Radakovićm kao i referent za takmičenje Milan Mirković.

- Vojvođanska liga Sever:

Budućnost (Parage) - Tomislavci (Tomislavci); subota, 15. jun u 17.30 časova

Ekipa iz Paraga je ligaški deo takmičenja u okviru Područne lige Sombor okončala na drugoj poziciji, a veliku borbu su vodili sa Kulpinom za osvajanje šampionskog pehara, ali su na kraju, s obzirom da su imali dva boda manje, morali da se zadovolje učešćem u baražu.

Sa druge strane, Tomislavci su u finišu takmičenja u Područnoj fudbalskoj ligi Subotica ostali bez direktnog plasmana u viši takmičarski rang, tako da će u dvomeču protiv Budućnosti pokušati da isprave propušteno tokom šampionata.

Crvena zvezda (Pavliš) - Polet (Nakovo); subota, 15. jun u 17.30 časova

Fudbaleri Crvene zvezde iz Pavliša u finišu sezone uspeli su da se domognu druge pozicije Područne fudbalske lige Pančevo i u borbi sa Dolinom iz Padine stignu do mogućnosti da se domognu četvrtog ranga takmičenja.

Ekipa Poleta iz Nakova je pre tri sezone bila neuspešna u baražu i sada će pokušati protiv rivala iz Pavliša da nakon šest sezona PFL Zrenjanin zamene vojvođanskim takmičarskim rangom.

Foto: Fudbalski savez Vojvodine

Samo tri mesta su upražnjena u vojvođanskim fudbalskim ligama

 

Srem (Sremski Mihaljevci) - OFK Sirig (Sirig); subota, 15. jun u 17.30 časova

Nakon dve sezone učešća u Sremskoj ligi, ekipa Srema iz Sremskih Mihaljevaca pokušaće da stigne do četvrte lige kroz dodatno doigravanje, s obzirom da su tokom ligaškog takmičenja morali da pruže ruku novom šampionu Šumaru iz Ogara.

OFK Sirig je u Prvoj novosadskoj ligi uspeo da sebi obezbedi drugu poziciju sa bodom više u odnosu na Fruškogorac iz Sremske Kamenice i sada im predstoji da ostvare decenijeski san svih navijača.

Treba napomenuti da se revanš mečevi baraža igraju u sredu 19. juna kada će biti poznati i svi učesnici vojvođanskih fudbalskih liga za sezonu 2024/25.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading