MEČ ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Dva kvalitetna sastava na zatvaranju sezone odmeravaju snage!

Autor:

Sport

08.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spušta se zavesa na napornu takmičarsku godinu.

MEČ ZA FUDBALSKE SLADOKUSCE: Dva kvalitetna sastava na zatvaranju sezone odmeravaju snage!

Foto: FK Mekiš

U okviru 34. kola Nišavske okružne lige, ujedno i poslednjeg za ovu takmičarsku godinu, ekipa Mekiša ugostiće sastav Rada iz Merošine, meč se igra u nedelju, 9. juna sa početkom od 17 časova i 30 minuta.

Republika

Nedeljni domaćin je u sezoni koja se polako privodi kraju napravio odličan rezultat na svim poljima, pored povrataka u okružni fudbal nakon skoro jedne decenije, zabeležen je odličan uspeh u okviru kup takmičenja. Vitrine Mekiša "dobile" su pehar osvajača kupa Nišavskg okruga, a isto tako osvojen je i kup Opštinske lige Doljevac.

"Trpeli" su rezultati u ligi zbog kup takmičenja, pa je u finišu prvenstva sastav Mekiša posustao, i trenutno se nalazi na deobi treće pozicije sa bodovnim saldom na koti 57. Vredi napomenuti da je Mekiš igrao 1/4 finale kupa FS Regiona Istočne Srbije, gde je snage odmerio sa srpskoligaškim sastavom Jedinstva 1936 iz Kruševca.

Sigurno je da će igrači Mekiša želeti da jednu od uspešnijih sezona završe trijumfom, a na put putu će im stajati sastav Rada iz Merošine, koji će biti u ulozi gosta u nedelju.

Merošinci su u poslednjih par kola odličnim rezultatima i serijom od pet trijumfa stigli do deobe petog mesta na tabeli, sa bodovnim saldom na koti od 51. Fudbaleri Rada su u određenim delovima sezone igrali u promenjivoj formi, ali je svakako ostvaren visok plasman, što je uglavnom i cilj za klub sa stadiona "Rovče". 

Republika

Foto: FK Rad Merošina

Prva zvezda okruga - Falkao

Na 15 ligaških gostovanja igrači Rada su uspeli da zabeleže šest trijumfa i tri remija, dok su u šest situacija išli put Merošine bez bodova. Za naš portal u najavi utakmice oglasio se Danijel Punoševac, popularni Falkao je prva zvezda tima, a po mnogima i cele lige.

- Očekuje nas težak meč protiv kvalitetnog rivala, biće to i derbi susret dva visoko pozicionirana tima. Ulazimo rasterećeno u utakmicu imajući u vidu da smo opstanak osigurali, ali želimo da sezonu završimo pobedom. Šansu će dobiti svi igrači, finiš je prvenstva i nadamo se najboljem.

Prvi ovosezonski duel završen je pobedom Mekiša na gostovanju u Merošini, u jako uzbudljivom meču gosti su odneli ceo plen rezultatom 3:2.

Mekiš - Rad (Merošina)

Nedelja, 9. jun od 16.30

Stadion Mekiša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading