VREME JE ZA 180 MINUTA ODLUKE: "Prvo poluvreme" se igra u subotu u Šimanovcima!

Autor:

Sport

06.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će u Sremsku ligu?

VREME JE ZA 180 MINUTA ODLUKE: "Prvo poluvreme" se igra u subotu u Šimanovcima!

Foto: FK Hajduk 1932 Šimanovci

Predstojeći vikend rezervisan je za prvi meč baraža za popunu Sremske lige u kojem će snage odmeriti drugoplasirani timovi Međuopštinske lige Srem grupe Zapad i Istok. Susret je zakazan za subotu, 8. jun sa početkom od 17 i 30 na stadionu u Šimanovcima gde će domaći Hajduk ugostiti ekipu Zeke Buljubaše.

Republika

Foto:  

Subotnji domaćin je do baraža stigao osvajanjem drugog mesta u grupi "Istok" gde je osvojio 56 bodova tokom sezone, devet manje u odnosu na prvaka, odnosno četiri više u odnosu na prvog pratioca. Hajduk je na domaćem terenu u ligi odigrao 13 utakmica i uspeo je da zabeleži devet trijumfa i četiri remija, ekipa je i dalje bez poraza pred svojim navijačima.

Tim iz Šimanovaca je u sezoni 09/10 bio član Vojvođanske lige Zapad, nakon toga je ispao i uglavnom je bio član nižih rangova takmičenja (opštinske i međuopštinske lige). Sada je ekipa stigla na korak do plasmana u Sremsku ligu, i sigurno je da će svi u klubu dati maksimum, kako bi Hajduk promenio rang takmičenja.

Republika

Foto: OFK Zeka Buljubaša

Najavni poster

Što se tiče ekipe Zeke, ona se u poslednji put u Sremskoj ligi našla u sezoni 15/16, od tada je klub uglavnom u samom vrhu međuopštinske lige, ali je uvek nešto falilo ad se stigne do mesta koje vodi u viši rang, sada je i stigla ta prilika. Šampion grupe "Zapad" je bio zaista jako ubedljiv, ali je i tim Zeke Buljubaše bez previše problema stigao do drugog mesta.

U najavi utakmice za naš portal iz redova Zeke Buljubaše oglasio se kapiten, Marko Belovuković:

- Posle dužeg vremena i pokušaja da se domognemo prvog mesta ili baraža, konačno smo uspeli da dođemo do prilike da kroz doigravanje pokušamo da uđemo u Sremsku ligu. Svakako nam neće biti lako jer i naš protivnik ima ista očekivanja kao i mi. Respektujemo jako dobru i organizovanu ekipu Hajduka 1932 iz Šimanovaca, ali ćemo svakako dati sve od sebe da ipak mi budemo ti koji će se na kraju radovati. Kruna rada i ulaganja u našu ekipu bila bi konačno uspešna ukoliko bi uspeli da budemo bolji od našeg protivnika i domognemo se Sremske lige.

Prvi duel na programu je u subotu, 8. juna u Šimanovcima, dok je revanš zakazan za 15. jun u Ravnju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading