PRED NJIM JE JAKO TEŽAK ZADATAK: Poznato je ko će predvoditi ekipu u odlučujućim utakmicama za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

06.06.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dileme više nema, uprava je odlučila.

PRED NJIM JE JAKO TEŽAK ZADATAK: Poznato je ko će predvoditi ekipu u odlučujućim utakmicama za plasman u viši rang!

Foto: FK Titel

Predstojećeg vikenda na programu je poslednje kolo Druge novosadske lige, koje neće imati takmičarski značaj, što se tiče gornjeg dela tabele i plasmana od prvog do šestog mesta.

Republika

Već je poznato da Borac sa Klise i Sofeks iz Futoga idu direktno u viši rang takmičenja, dok će treći putnik biti poznat nakon baraža u kojem će učestvovati Stražilovo, Titel, Petar Puača i Železničar iz Novog Sada. 

Što se tiče trenutno četvrtoplasiranog tima na tabeli, klub sa stadiona "Vašarište" je u toku jučerašnjeg dana ostao bez trenera. Jovan Radivojević je podneo ostavku na mesto šefa stručnog štaba Titela, i ovim potezom preuzeo je odgovornost na sebe zbog nešto slabijih rezultata u poslednjih par kola. Radivojević je već pet godina u klubu, ali je sada došlo vreme za rastanak.

Republika

Foto: FK Titel

Sad je pravo vreme za veliku borbu

Imajući u vidu da je baraž "pred vratima", uprava Titela je brzo reagovala i rešila je pitanje trenera. Novi šef stručnog štaba na "Vašarištu" je Petar Kubik, dugogodišnji igrač, trener i predsednik kluba u prošlosti. Reč je o iskusnom stručnjaku, koji je svašta prošao u svojoj karijeri, došao je kako kaže da pomogne klubu i momcima da se osvoji baraž Druge Novosadske lige i da se izbori plasman Prvu Novosadsku ligu. 

Iz kluba su povodom dolaska Kubika na mestu treneru kratko poručili:

- Pera je doveden kao alternativno rešenje do kraja sezone, da predvodi ekipu na treninzima i sa klupe u borbi za zacrtane ciljeve do kraja. Ovim putem se zahvaljujemo gospodinu Peri što je prihvatio naš poziv da pomogne klubu i momcima u borbi za osvajanje mesta u Prvoj Novosadskoj ligi.

U okviru poslednjeg kola regularnog dela prvenstva, koje je na programu za vikend, Titel će gostovati ekipi Železničara, biće to prilika da novi trener vidi i zvanično igrače na delu i da se polako tim spremi za baraž.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading