"PROBLEM" PRED BARAŽ: Klub je ostao bez trenera - Radivojević je podneo ostavku nakon pet godina posla!

Autor:

Sport

05.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava mora brzo da reaguje, kako bi se klub što bolje spremio za baraž.

"PROBLEM" PRED BARAŽ: Klub je ostao bez trenera - Radivojević je podneo ostavku nakon pet godina posla!

Foto: FK Titel

Predstojećeg vikend na programu je poslednje kolo Druge novosadske lige, međutim manje-više sve je poznato. Direktno u viši rang idu Borac sa Klise, koji je stigao do titule šampiona, i drugoplasirani Sofeks iz Futoga.

Republika

Što se tiče trećeg puta u Prvu novosadsku ligu, njega ćemo dobiti nakon baraža koji će igrati timovi plasirani od treće do šeste pozicije u ligi. Trenutno se na četvrtom mestu nalazi Stražilovo, zatim Titel, ekipa Petar Puača i Železničar iz Novog Sada, ova četiri kluba su sigurni učesnici baraža, ali će poslednje kolo doneti odgovor ko će sa kojeg mesta u doigravanje.

Ekipa Titela će u baraž za plasman u viši rang sigurno sa trećeg mesta na tabeli, međutim u poslednje četiri ligaške utakmica tim sa stadiona "Vašarište" je osvojio samo jedan bod, pa je to dovelo do određenih promena u klubu.

Jovan Radivojević, doskorašnji trener Titela podneo je neopozivu ostavku na svoju poziciju, i na upravi kluba je da sada brzo reaguje i da pronađe rešenje za upražnjenu klupu pred početak baraža. 

Republika

Foto: FK Titel

Radivojević je podneo ostavku

Iz kluba su povodom Radivojevićeve odluke poručili:

- Pre svega želeli bi da se zahvalimo treneru Jovanu na njegovom dosadašnjem radu u klubu kako u prvom timu, tako i u mlađim selekcijama sa kojima nastavlja dalji rad. Njegov mandat na mestu glavnog trenera prvog tima počeo je 2019. godine i trajao je sve do sada, dugih 5 godina, preuzeo je klub u ne tako zavidnoj situaciji, a napušta ga kada je ostvario zajedno sa igračima veliki uspeh posle 10tak godina, tako što se plasirao sa 4. pozicije u Drugoj Novosadskoj ligi, u baraž i finale DNL za viši rang tj. Prvu Novosadsku ligu.

Oglasio se i Jovan Radivojević, koji je za naš portal povodom njegove odluke izjavio:

- Mislim da je ekipa pod mojim vođstvom dostigla limit, i logačn potez je da odem. Nije bila laka odluka, ali sam se nakon određenog vremena i razmišljanja odlučio na to. Preuzimam odgovornost na sebe za nešto slabije partije u poslednje vreme i mislim da će moj potez trgnuti ekipu i da će uspeti igrači da ispune cilj, a to je plasman u viši rang. Što se tiče mojih daljih planova, nastaviću rad sa decom, planiram i da nastavim školovanje za trenera kako bi jednog dana upisao i "UEFA A" licencu.  Imam 16 godina iskustva na profesionalnom nivou igranja fudbala i želim da i kao trener dođem na taj nivo.

Sastav Titela za vikend očekuje meč poslednjeg kola regularnog dela sezone, u kojem će gostovati šestoplasiranom Železničaru iz Novog Sada, sa kojim će možda odmeriti i snage u baražu u zavisnosti od krajnjeg plasmana klubova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading