UZBUĐEN PRED UTAKMICU: Luka Ilić jedva čeka da vidi navijače

Autor:

Sport

16.07.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećan što se vratio.

UZBUĐEN PRED UTAKMICU: Luka Ilić jedva čeka da vidi navijače

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, Luka Ilić, izrazio je veliko uzbuđenje zbog povratka u klub i nestrpljenje da ponovo vidi navijače crveno-belih na tribinama. 

 "Mislim da sam već i ranije pomenuo da sam presrećan što sam se vratio, osećam se fenomenalno i pokušavam da uživam u svakom danu što je više moguće. Šest ili sedam godina nisam bio tu i mogu slobodno da kažem da sam jedva čekao da ponovo obučem Zvezdin dres", rekao je Ilić za klupski sajt.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/FK Crvena zvezda

Luka Ilić

 

Koliko god je mogao, pratio je utakmicu svojih saigrača.

"Koliko god sam mogao pratio sam, pošto sam u tom periodu imao i svoje obaveze, tako da kad god sam bio slobodan, uvek sam bio ispred televizora i pratio utakmice. Takođe, čuo sam se i sa tadašnjim igračima. Mislim da se dosta toga promenilo i samo se nadam da će biti još bolje u budućnosti", izjavio je Ilić.


"Osvojili smo turnir, što je naravno bio i cilj. Svaku utakmicu koju igramo, idemo na pobedu, što mislim da je i sasvim normalno za nas. Pripreme su bile teške, pogotovo na Zlatiboru, ali što se mene tiče, uvek kažem da je bolje da sada bude teško, nego u toku sezone", naglasio je Ilić.
Republika

Foto: www.profimedia.rs

FK Crvena zvezda

 


Ilić je izdvojio Dalsia kao saigrača sa kojim se najbolje slaže na terenu, iako je on novi u timu. "Do sad sam najviše igrao sa Dalsiom i mogu reći da mi najviše odgovara", ocenio je Ilić.

Ilić je istakao da je dobio veliku podršku navijača od povratka u Zvezdu, što mu dosta znači. "Znam da će biti uz nas od samog starta sezone. Uzbuđen sam pred prvu utakmicu i jedva čekam da ih ponovo ugledam na tribinama", rekao je Ilić.

Kada je reč o ciljevima, Ilić je istakao da je jasno da su u fokusu Liga šampiona, dupla kruna i slavlje na kraju sezone. "Sve se zna, Liga šampiona, dupla kruna i da slavimo na kraju", zaključio je Ilić.

Fudbalska Superliga Srbije počinje u petak, a prvu utakmicu branilac titule, Crvena zvezda, igraće u subotu od 20 časova na svom terenu protiv debitanta Jedinstva sa Uba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading