NAŠLJOKAN VLADO GEORGIEV SE SRUŠIO NA KONCERTU: Stravičan snimak teturanja UŽASNUO javnost, kasnio čak dva sata (VIDEO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač ređao peh za pehom!

NAŠLJOKAN VLADO GEORGIEV SE SRUŠIO NA KONCERTU: Stravičan snimak teturanja UŽASNUO javnost, kasnio čak dva sata (VIDEO)

Foto: printscreen/TikTok

Pevač Vlado Georgiev prethodne večeri je održao svoj tradicionalni letnji koncert u Herceg Novom, međutim, pored muzičkog performansa, mnogi su primetili neobične trenutke tokom nastupa. Naime, pevač se par puta zateturao na bini, čak se i sapleo, a u jednom trenutku je imao poteškoća prilikom skidanja sakoa, pa mu je u pomoć pritekao mladić sa scene.

Inače, da li na iznenađenje prisutnih ili ne, Georgiev je na svoj koncert kasnio punih dva sata, što je izazvalo bes kod publike koja je čekala njegov nastup, prenosi Blic. Naime, Vlado je trebalo da se pojavi na bini u 21 čas, ali od njega nije bilo ni traga, ni glasa, pa je sa pevanjem krenuo tek oko 23 časa. Međutim, kada se konačno popeo na scenu, publika je ostala uskraćena čak i za izvinjenje zbog kašnjenja.

Pevač je do bine došao čamcem, a zatim je preskakao iz barke u barku kako bi se domogao scene, što je svakako bio neobičan prizor za prisutne. Kada se konačno popeo na binu, Vlado se i sapleo, što je dodatno "začinilo" veče, te je većina bila mišljena da je pevač bio pod dejstvom alkoholnog pića. "Ovaj opet našljokan", "Manje pića, Vlado, više pesme", "Šta se dešava sa ovim čovekom", samo su neki od komentara koji se nižu po internetu.

Snimak njegovog nastupa ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, gde se nastavila pretpostavka da je Vlado ponovo u pripitom stanju, a sudeći po reakcijama fanova, ovo se nikome nije dopalo, a većina je otišla kući razočarana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading