EVO KADA PEŠIĆ DONOSI KONAČNU ODLUKU O SASTAVU! Progovorio i hoće li razmatrati VAŽNOG igrača

Autor:

OI 2024

22.07.2024

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svi su ovi momci dali maksimum"

EVO KADA PEŠIĆ DONOSI KONAČNU ODLUKU O SASTAVU! Progovorio i hoće li razmatrati VAŽNOG igrača

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je zabeležila još jednu pobedu, onu poslednju pred Olimpijske igre u Francuskoj, pošto je u grotlu prepune Beogradske arene slavila protiv Grčke sa 94:72, čime su na sjajan način zatvorili ovaj pripremni period i spremili se za put u Lil.

Ipak, selektor Srbije Svetislav Pešić nastavlja sa istom pričom - spušta loptu i iznosi primedbe. Otkrio je kada će biti poznat konačan spisak igrača.

- Ne znamo, vi se tamo bavite ko je povređen, ko ne, dva meseca već. To je lepo od vas što se brinete, ali… Večeras ćemo da sednemo sa sportskim direktorom i sa medicinskom stafom i donećemo odluku. Svi su ovi momci dali maksimum, ta ekipa naravno da ne može da se razvija bez pomoći igrača koji nisu igrali dovoljno minuta i ova ekipa ima kontinuitet i zato to nije laka odluka, ali… Uvek je svaki važan igrač, ali ekipa je najvažnija, sutra ćemo doneti odluku definitivno oko svega toga. Ima vremena, niko nas ne požuruje, pa ćemo da vidimo, rekao je Pešić.

Objasnio je i šta je najvažnije sa ovog meča.

Republika

Foto: Starsport

Pešić i Davidovac

Najvažnije sa ove utakmice što smo uzeli jeste to da smo imali kontiunitet, imali smo ritam, rasli smo od početka do kraja što ponekad rezultat može da vara, što sada nije slučaj. Ritam je bio dobar, na kraju i taj rezultat jer smo dobili sve četvrtine. Digli smo ritam odbrane u pik end rolu sa Milutinovim, naravno i Vasa. Što se tiče Avramovića, njega smo odmarali, Vasa je važan da se vrati da digne fizičku spremu i on se pocepao dobro i naravno, Gudurić kao i Marinković koji su držali sve - rekao je Pešić.

Za kraj, dotakao se Dejana Davidovca koji se večeras vratio u sastav, a za kog je više puta pričao da je mnogo važan igrač za Srbiju.

- Ne znamo, trenirao je, dobro je, napravljen je medicinski pregled, ništa se nije pogoršalo nakon treninga, čak se jedan deo mišića zatvorio i nema nikakvih problema. Međutim, ne znam, moraćemo još da razmislimo, naravno da je važan, važni su svi, ali nije dovoljno spreman, videćemo, obavićemo razgovor sa njim, sa medicinskim stafom i donećemo odluku, rekao je Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading