NEVEROVATNO! Bivša šampionka Vimbldona i osvajačica srebra u Tokiju ODUSTALA OD OLIMPIJSKIH IGARA, evo i zašto

Autor:

OI 2024

22.07.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, povreda je bila prepreka i za njeno učešće.

NEVEROVATNO! Bivša šampionka Vimbldona i osvajačica srebra u Tokiju ODUSTALA OD OLIMPIJSKIH IGARA, evo i zašto

Foto: Tanjug/AP

Teniski teren

Bivša šampionka Vimbldona, Marketa Vondrušova, suočila se sa izazovima zbog povrede ruke koja ju je sprečila da se takmiči na Olimpijskim igrama u Parizu. Ova češka teniserka je već imala problema sa povredom tokom ovogodišnjeg Vimbldona, gde je bila u ulozi braniteljke titule. Nažalost, povreda je bila prepreka i za njeno učešće na Olimpijadi, gde je pre tri godine osvojila srebrnu medalju, koju sada neće moći da brani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Marketa Vondrušova

 


Vondrušova se obratila svojim pratiocima na Instagramu, izrazivši žaljenje što nije u mogućnosti da nastupi čak ni u dublu, ali je istakla da se sada fokusira na oporavak kako bi bila spremna za nadolazeći US Open. Takođe je izrazila podršku svojim sunarodnicima koji će predstavljati Češku na Olimpijadi u tenisu.

Na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju, Vondrušova je postigla značajan uspeh, pobedivši Naomi Osaku, Paulu Badosu i Elinu Svitolinu na putu do finala, gde se borila za zlatnu medalju. Nažalost, u finalu je poražena od Belinde Benčić iz Švajcarske, ali je ostavila dubok utisak svojim izvanrednim teniskim veštinama.

Marketa Vondrušova ostaje jedan od zapaženih imena u svetu tenisa, a njeni navijači sa nestrpljenjem očekuju njen povratak na teniske terene nakon oporavka od povrede ruke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading