ĐOKOVIĆ PROMENIO LOKACIJU U CRNOJ GORI: Evo gde sada trenira pred Olimpijske igre (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

OI 2024

22.07.2024

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo željeno olimpijsko zlato je ostalo nedostižno.

ĐOKOVIĆ PROMENIO LOKACIJU U CRNOJ GORI: Evo gde sada trenira pred Olimpijske igre (VIDEO)

Foto: Instagram/djokernole

Đoković trenira

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, često hvaljen kao najveći svih vremena, nedavno je privukao pažnju svojim treningom na teniskim terenima Slovenska plaža u Budvi, Crna Gora. To nije iznenađenje, pošto je Đoković poznat po tome da često posećuje obalu ove zemlje, pronalazeći utehu i pripremu pred velike turnire.

Đoković, koji se ponosi impresivnih 24 Grend slem titula, aktivno se priprema za predstojeće Olimpijske igre, gde će se boriti za jednu još nedostižnu titulu - olimpijsko zlatno odličje. Uprkos njegovim brojnim dostignućima, uključujući trijumfe na prestižnom Rolan Garosu 2016, 2021. i 2023. godine, ovo željeno olimpijsko zlato je ostalo nedostižno, s obzirom da je Đoković osvojio bronzu na Olimpijadi u Pekingu 2008. godine. Sa fokusom na pisanju istorije, Đokovićev trening u Crnoj Gori može se pokazati ključnim delom njegovog puta ka olimpijskoj slavi.

 

 


Pored rigoroznog režima treninga, Đoković je aktivno uključen u interakciju sa fanovima putem društvenih mreža, deleći zanimljive trenutke svog boravka u Crnoj Gori. Ovo ne samo da potvrđuje njegovu posvećenost sportu, već ističe i impresivnu pozadinu i privlačnost obale Crne Gore, dodatno utvrđujući zemlju kao omiljenu destinaciju za teniskog velikana.

Tokom svog boravka u Crnoj Gori, Đoković je učestvovao u živahnoj trening sesiji sa švedskim teniserom Filipom Bergevi u Tivtu, dodatno prikazujući svoju posvećenost usavršavanju veština i održavanju forme pred visoko očekivani olimpijski događaj.

Dok Đoković nastavlja da usavršava svoju igru i crpi inspiraciju iz slikovitog okruženja Crne Gore, svet s nestrpljenjem očekuje da vidi da li će ovaj trening boravak u obalskom raju postaviti scenu za ostvarenje njegovog dugo sanjanog olimpijskog sna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading