HOROSKOP ZA UTORAK 23. JUL! RIBE, sledi iznenađenje na ljubavnom polju, LAVOVI, neko remeti vaš poslovni koncept!

Autor:

Vesti

23.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA UTORAK 23. JUL! RIBE, sledi iznenađenje na ljubavnom polju, LAVOVI, neko remeti vaš poslovni koncept!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nema razloga da optužujete druge za trenutni neuspeh jer je moguće da se greške nalaze u vama, a ne u okolini. Bikovi, delujete kao osoba koja poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, a zbog toga vas očekuju kritike.

Blizanci, donosite racionalne odluke, ali ponekad treba postupiti po instinktu. Pažljivije posmatrajte saradnike. Rakovi, zbunjeni ste i osećate nesigurnost. Niste zadovoljni pozicijom koju imate i zavidite onima koji su samostalni.

Lavovi, neko remeti vaš poslovni koncept, tako da ste primorani da pronađete zaobilazno rešenje. Teško vam je da se uskladite. Device, dogovor s jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju, ali vi imate drugačije ideje. Vage, zatražite savet ili nečije posredovanje u vezi s poslom kojim se bavite. Ne budite brzopleti.

Škorpije, za trenutak ćete pomisliti da ste u većem poslovnom gubitku i da nema spasa. Kraj dana ipak donosi smirenje. Strelčevi, susret s jednom osobom deluje poučno na vas. Zato obratite pažnju na nove informacije koje otkrivaju važne detalje.

Jarčevi, zasad vam je najvažnije da ste uspešno završili sve poslove, prvenstveno one koji se tiču promene finansijskog stanja. Vodolije, važno je da ostavite ozbiljan utisak. Okolina ima dovoljno sluha ili interesovanja da podrži vaše ideje. Ribe, danas ste raspoloženi samo za izležavanje. Čini vam se da je vreme savršeno za odmor i da se okružite slatkišima i filmovima.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading