KARI DOBIO OGROMNO POJAČANJE! Spreman je za Olimpijske igre!

Autor:

OI 2024

22.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo među "orlovima"

KARI DOBIO OGROMNO POJAČANJE! Spreman je za Olimpijske igre!

Foto: Republika.rs

Košarkaške reprezentacije Srbije i Grčke trenutno igraju poslednji pripremni meč pred odlazak na Olimpijske igre, a raduje to što među "orlovima" ponovo vidimo Dejana Davidovca. Pričalo se o njegovoj važnosti za nacionalni tim, Republika je već pisala o tome, pa nema sumnje da Kari ima na raspolaganju ponovo jednog od anjbitnijih igrača. Videćemo kako će se večeras pokazati na terenu i koliko je zapravo spreman.

Za Srbiju je ovo poslednji pripremni duel, protiv Grčke u generalnoj proveri, u Beogradskoj areni, pre puta za Pariz, gde će se takmičiti u Grupi C sa Sjedinjenim Američkim Državama, Portorikom i Južnim Sudanom.

Republika

Foto: Republika.rs

Dejan Davidovac

 

Iako su povrede stvorile izazove, reprezentacija Srbije i dalje zrači optimizmom i spremnošću za predstojeće takmičenje u "gradu svetlosti".

Srbija se, uprkos trenutnim izazovima, smatra za jednog favorita koji bi mogao do medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Tim je pokazao izuzetnu snagu i talent u prethodnim takmičenjima, te se očekuje da će pružiti zapažene rezultate i ovog puta.

Podsetimo, očekuje se sudar titana između Srbije i Grčke, sa Nikolom Jokićem i Janisom Adetokumbom u glavnim ulogama. Dvojica NBA superstarova, vlasnika pet od poslednjih šest nagrada MVP sezone udaraju jedan na drugog od 20 sati u Areni. Iako je reč o prijateljskom susretu, on je od izuzetnog značaja jer najavljuje odlazak na Olimpijske igre, a tome ide u prilog i činjenica da je Arena za večeras rasprodata. Dakle, ako ste nabavili svoju kartu za večeras uživajte u spektaklu, a ukoliko niste, moraćete da se zadovoljite foteljom i dnevnom sobom, ili našim LIVE blogom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading