BOGDANOVIĆ POSLE RAZBIJANJA GRČKE PORUČIO: Tek sledi najbolje na Olimpijskim igrama!

Autor:

OI 2024

22.07.2024

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan meč Srbije

BOGDANOVIĆ POSLE RAZBIJANJA GRČKE PORUČIO: Tek sledi najbolje na Olimpijskim igrama!

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je zabeležila još jednu pobedu, onu poslednju pred Olimpijske igre u Francuskoj, pošto je u grotlu prepune Beogradske arene slavila protiv Grčke sa 94:72, čime su na sjajan način zatvorili ovaj pripremni period i spremili se za put u Lil.

Srbija je odlučila da za poslednjeg rivala za ove Olimpijske igre odaberu i jednu od veoma dobrih selekcija iz Evrope, pa je protiv nje položila poslednji ispit i pokazala da je više nego spremna za put u Pariz.

Imala je publika koja je ispunila Arenu priliku da vidi duel dva MVP-ja NBA lige, pa su se tako susreli Nikola Jokić i Janis Adetokumbo, ali je ponovo jedan od najboljih pojedinaca meča bio kapiten Srbije - Bogdan Bogdanović. On je meč završio sa 19 poena šutirajući čak 5/5 za tri, a nakon susreta je dao izjavu za TV Arena sport.

Republika

Foto: Starsport

Bogdan i Avramović protiv Vokapa

- Šta reći, zahvalio bih se prvo navijačima, što su došli i juče i danas i ispratili nas na Olimpijske igre. Nadamo se da ćemo nastaviti u boljem ritmu i da tek slede najbolje partije na prvenstvu - rekao je Bogdan.
Dodao je i šta ekipa treba da nastavi da radi, pa pozdravio navijače.

- Sve počinje od odbrane i agresivnosti, kao što rekoh, samo da nastavimo da radimo i da napredujemo. Pozdravljamo navijače puno, hvala i srećno - zaključio je Bogdan.

Najviše poena na meču je postigao upravo Bogdanović koji je imao 19, 16 je dodao Nikola Jokić. Filip Petrušev je imao 15, Nikola Milutinov 11, a 10 Nikola Jović. Kod Grka je najbolji bio Janis Adetokumbo sa 17, a dvocifren je bio Papanikolau sa 10.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading