SRBIJA OSTAJE BEZ BITNOG IGRAČA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Pešiću ovo jako teško pada

Autor:

OI 2024

22.07.2024

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije uspeo da se opravi.

SRBIJA OSTAJE BEZ BITNOG IGRAČA PRED OLIMPIJSKE IGRE: Pešiću ovo jako teško pada

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je impresivnu pobedu nad selekcijom Grčke rezultatom 94:72 u generalnoj probi pred put u Pariz na Olimpijske igre. Iako je atmosfera bila pozitivna, saopštenje o Dejanu Davidovcu je iznenadilo mnoge ljubitelje košarke. Naime, i pored toga što je bio u opremi i učestvovao u zagrevanju sa ostatkom tima, iskusni košarkaš nije dobio priliku da zaigra na parketu. Ovo je podiglo veliku prašinu u javnosti, a razlog za Davidovčev izostanak postao je jasan kada je otkriveno da se oporavlja od povrede kuka. Njegovo učešće u sastavu za Olimpijske igre sada je pod znakom pitanja.

Nakon što je Dejan Davidovac propustio priliku da zaigra u generalnoj probi protiv Grčke, javnost je saznala da se suočava sa povredom kuka koja još uvek zahteva oporavak. Ova neugodna vest delimično je zasenila sjajnu pobedu reprezentacije, ali je istovremeno stavila dodatni pritisak na selektora Aleksandra Đorđevića. Pitanje Davidovčevog učešća na Olimpijskim igrama sada je tema broj jedan među navijačima i sportskim analitičarima.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 


Nakon ubedljive pobede nad Grčkom, selektor Aleksandar Đorđević sada se suočava sa izazovom sastavljanja konačnog tima za Olimpijske igre. Sa povredom Dejana Davidovca u glavi, Đorđević će morati da donese teške odluke prilikom skraćivanja spiska igrača na konačnih 12. Očekuje se da će javnost sa nestrpljenjem pratiti razvoj situacije i konačan izbor selektora.

Iako je pobeda nad Grčkom donela veliku radost navijačima, vest o povredi Dejana Davidovca je bacila senku na ovaj trijumf. Sada ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i kakve će odluke doneti selektor Đorđević uoči Olimpijskih igara u Parizu. Očekuje nas uzbudljivo i napeto vreme do konačnog sastava reprezentacije Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading