JOKIĆ NAJEMOTIVIIJI ZA VREME HIMNE SRBIJE! Ovakvog ga još nismo videli (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

OI 2024

22.07.2024

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se gde je dom.

JOKIĆ NAJEMOTIVIIJI ZA VREME HIMNE SRBIJE! Ovakvog ga još nismo videli (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je trenutno pred poslednjim izazovom pred Olimpijske igre. Utakmica protiv grčke reprezentacije će pokazati na kom su nivou spremnosti i da li će moći da idu rame uz rame protiv Amerike.

Iako je reč o prijateljskom susretu, on je od izuzetnog značaja jer najavljuje odlazak na Olimpijske igre, a tome ide u prilog i činjenica da je Arena za večeras rasprodata. Dakle, ako ste do sada nabavili svoju kartu za večeras uživajte u spektaklu, a ukoliko niste, moraćete da se zadovoljite foteljom i dnevnom sobom, ili našim LIVE blogom.

Pred početak meča protiv Grčke, odnosno u toku himne Republike Srbije, možemo primetiti koliko naši reprezentativci ustvari vole svoju zemlju, a to nam jasno govori da će na Olimpijskim igrama dati sve od sebe da budu ponos naše države.

 

 

Na ovom video snimku, možemo videti da su svi naši košarkaši veoma emotivni dok pevaju našu himnu, ali je posebnu pažnju privukao Nikola Jokić, koji samo što ne zaplače. Najboljeg košarkaša na svetu baš i nismo imali prilike da vidimo u ovakvim svetlu, ali kao što već znamo, osobe koje izgledaju najnepristupačnije su zapravo najemotivniji.

Podsetimo, pre dve godine, Srbija je pobedila Grčku posle produžetka rezultatom 100:94 pred 19.150 gledalaca. Iako je Janis Adetokumbo postigao 40 poena, Jokićevih 29 poena je imalo veću težinu. Ovaj susret je bio najvažniji trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket 2023, na kojem je Srbija osvojila srebro, dok Grci na navedenom takmičenju nisu pružili očekivane partije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading