MILUTINOV PODIGAO CELU ARENU NA NOGE: Ovakva blokada se retko viđa (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

OI 2024

22.07.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se koji je tim najbolji.

MILUTINOV PODIGAO CELU ARENU NA NOGE: Ovakva blokada se retko viđa (VIDEO)

Foto: Starsport

Na nedavnoj pripremnoj utakmici Srbije i Grčke u Beogradskoj areni, gde su naši igrči odneli ubedljivu pobedu (94:72), Nikola Milutinov je ostavio publiku bez daha svojim impresivnim potezom. Naime, srpski centar je na vrlo efektan način udario "rampu" Janisu Adetokumbu, zalepljujući ga za tablu kada je grčki igrač pokušao da prođe pored njega. Ovaj potez je izazvao oduševljenje među navijačima i pokazao koliko je Nikola Milutinov važan deo tima Srbije.

Srbija se priprema za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, a utakmica protiv Grčke predstavlja poslednju priliku da ekipa pokaže svoje kvalitete pre odlaska na veliko takmičenje. "Orlovi" će se takmičiti u grupi sa Sjedinjenim Američkim Državama, Južnim Sudanom i Portorikom, te se očekuje da će svaka prilika za dodatnu pripremu biti od velikog značaja za tim.

 

 


Nikola Milutinov nije jedini koji je ostavio utisak na ovoj utakmici. Potezi Nikole Jokića takođe su bili impresivni, a posebno se ističe jedan potez kojim je uspeo da zaludi Janisa i čitavu grčku ekipu. Njegova veština i kreativnost na terenu su još jednom potvrdili zašto je jedan od najboljih igrača današnjice.

Olimpijske igre uvek donose uzbuđenje i očekivanja, a Srbija se nada da će njihovi košarkaši pokazati svoj maksimum na ovom prestižnom takmičenju. Sa kvalitetnom ekipom i impresivnim individualnim veštinama, "Orlovi" su spremni da se suoče sa najboljim ekipama sveta i pokažu svoju izuzetnu košarkašku snagu.

Utakmica između Srbije i Grčke je prilika da košarkaši pokažu svoje umeće i spremnost pred predstojeće Olimpijske igre. Nikola Milutinov, Nikola Jokić i ostali igrači su demonstrirali svoj talenat, ostavljajući navijače u nestrpljenju iščekivanja nadolazećih sportskih dešavanja. Srbija se sa nestrpljenjem priprema za veliko takmičenje u Parizu i verujemo da će naši košarkaši pokazati svoju izuzetnu snagu i veštinu na terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading