KAKVE LJUDINE OD KOŠARKAŠA IMAMO: "Orlovi" dobili MALI ZNAK PAŽNJE, a ovako su reagovali (VIDEO)

Autor:

Sport

04.07.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su bili oduševljeni.

KAKVE LJUDINE OD KOŠARKAŠA IMAMO: "Orlovi" dobili MALI ZNAK PAŽNJE, a ovako su reagovali (VIDEO)

Foto: Instagram/kssrbije

Specijalne narukvice za naše košarkaše oduševile navijače

Najbolji srpski košarkaši nalaze se u Staroj Pazovi gde se pripremaju sa Olimpijske igre u Parizu.

Milion puta su obradovali naciju sjajnim igrama, ali osim toga, oni su i veliki ljudi. "Orlovi" su dobili posebne narukvice u bojama srpske zastave, koje simbolizuju jedinstvo i snagu, a njihove reakcije oduševile su sve. Ova gesta je izazvala oduševljenje među navijačima, a reakcije samih košarkaša su ih dodatno razgalile.

Bogdan Bogdanović je bio zadivljen, dok je Nikola Jokić očarano gledao svoju narukvicu i rekao: "Bravo". Vasilije Micić je uzviknuo "Srbija, Srbija, idemooo", dok je Vanja Marinković bio malo zbunjen, pošto mu je Bogi dobacio "prikladan" komentar, a Nikola Milutinov impresioniran.

Navijači veruju u uspeh na Olimpijskim igrama

Na društvenim mrežama, navijači su iskazali svoje oduševljenje i podršku košarkašima, izražavajući uverenje da će zajedništvo koje su pokazali rezultirati osvajanjem medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Komentari poput "Značiiii braća! Kako će da osvoje Olimpijske igre niko nije svestan. Imaju jedan drugoga što se da videti iz dana u dan. Bravo momci" i "Srećno momci, super ste. Pokažite fudbalskim manekenima kako se bori za grb. Idemooo" jasno pokazuju podršku i veru u uspeh naše košarkaške reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading