UČESNICI "ELITE" PREMINUO OTAC: Izgubio tešku životnu bitku, tužna priča SLOMILA njene cimere!

Autor:

Zadruga

13.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Grujić ispričala potresnu priču učesnicima najpopularnijeg rijalitija!

UČESNICI "ELITE" PREMINUO OTAC: Izgubio tešku životnu bitku, tužna priča SLOMILA njene cimere!

Foto: Printscreen, Shutterstock

Takmičari "Elite" dobili su priliku da podele svoje najteže trenutke s učesnicima i publikom, a Danka Grujić je progovorila o porodičnoj tragediji.

- Što se tiče "Elite", nisam imala teških trenutaka, bilo je, ali nije bilo teško... Mama je uspela sve da dovede u red. Druga situacija je bila kada mi je tata preminuo, period pre toga kad je bio bolestan, pa i posle toga. Sve je išlo jedno za drugim - rekla je Danka, koja je sve prisutne u rijalitiju rastužila.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Danka Grujić

Podsećanja radi, i Miljana Kulić je ispričala svoju tužnu priču. Naime, njen najteži trenutak bio je kad joj je preminula baka.

 - U životu je smrt moje bake, umrla je dan pred moj rođendan. Mnogo sam bila vezana za baku, bila mi je sve u životu, dosta vremena sam provodila sa njom... Ponekad se kajem što sam to izgubila, a sve sam imala (Bebica), a s neke strane mi je i drago kada vidim kako vređa moju porodicu. Ne znam da li je glumio da me je voleo - otkrila je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Nenad Aleksić Ša priznao je da mu je najteže padala nemaština u detinjstvu.

 - U "Eliti" mi je sve od Nove godine, pa narednih šest meseci, situacije mnogo bolja, ali je bilo previše loših trenutaka. Nova godina je nekako početak svega lošeg što se desilo, sve ono što ste gledali, razne izjave... Najteži trenutak u životu je ta nemaština u detinjstvu, u jednom trenutku i napuštanje Beograda na godinu dana, kod babe i dede u selo - rekao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading