SKANDAL! Otkriveno šta je Janjuš uradio Aneli, ŠOK DOKAZ - ONA je glavni svedok!

Autor:

Zadruga

26.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Lazić otkrila sve o svađi Janjuša i Aneli Ahmić!

SKANDAL! Otkriveno šta je Janjuš uradio Aneli, ŠOK DOKAZ - ONA je glavni svedok!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju "Elita" došlo je do žestokog sukoba između učesnica Aneli Ahmić i Slađe Lazić sa Markom Janjuševićem Janjušem, koji je izazvao veliku pažnju publike. Naime, tokom pauze za reklame, Aneli i Slađa su se verbalno sukobile sa Janjušem, optužujući ga da je rasplakao Aneli. Ova situacija izazvala je buru reakcija među gledaocima, ali i među samim učesnicima rijalitija.

Nakon što su informacije o sukobu procurele u javnost, društvene mreže su preplavile komentari o ovoj situaciji. Mnogi gledaoci izrazili su svoje mišljenje o ponašanju učesnika, dok su se neki složili sa postupcima Aneli i Slađe, dok su drugi podržali Janjuša. Ova drama izazvala je podeljene reakcije među publikom, što je dodatno podgrejalo interesovanje za sam rijaliti.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

AnelI Ahmić i Janjuš se posvađali u Eliti

 

- Ti si taj koji je rekao da sam ortodoksna ku**a - rekla je Aneli.

- Ko to rekao?! - rekao je Janjuš.

- Kunem se u sve da si to rekao - rekla je Aneli.

- Ti uživaš u ovome - rekao je Lakić.

- Što si ti to uradio? Jesam, čula sam! Kaže Aneli da je meni rekao! Ona je plakala, ona je plakala malopre iz besa Janjuše - ubacila se Poršelina. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

AnelI Ahmić i Janjuš se posvađali u Eliti

 

Sukob između Aneli Ahmić i Slađe Lazić sa Markom Janjuševićem Janjušem definitivno je potresao rijaliti "Elita" i ostavio dubok trag kako na učesnike, tako i na publiku. Očekuje se da će dalji razvoj događaja uneti dodatnu napetost i dramu u već uzburkane odnose unutar rijalitija.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading