UČESNICIMA NEĆE BITI DOBRO KAD JE BUDU UGLEDALI: Bivša zadrugarka stiže u Elitu - nju sigurno nisu očekivali!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica večeras ulazi na imanje, kako bi atmosferu dovela do usijanja!

UČESNICIMA NEĆE BITI DOBRO KAD JE BUDU UGLEDALI: Bivša zadrugarka stiže u Elitu - nju sigurno nisu očekivali!

Foto: promo, shutterstock

Kao i svakog utorka, i večeras će na imanju u Šimanovcima biti organizovana luda žurka, a za dobar provod biće zadužena pevačica i bivša zadrugar Ivana Šašić, poznata kao osoba vez dlake na jeziku. Kako Pink prenosi, uz Ivanu će učesnike "Elite" tradicionalno zabavljati i DJ Neba.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ivana Šašić

Inače, Ivana je nedavno komentarisala aktuelne teme na imanju u Šimanovcima.

- Ša će ispasti opet kreten, kao i uvek. Miona mi se nimalo ne dopada, ne volim nadobudne, bezobrazne i umišljene osobe. Imam takav stav u životu, pa da je i moje dete, ne bih se složila sa njim. Profil ličnosti gde je bahato, bezobrazno i samoživo ne volim i takve osobe što dalje od mene. Ovo sve njoj prija, misli da joj to odgovara. Uvek se setim ono što joj Đedović kaže „Izvini, Ceco, nisam te prepoznao“. Negde mi je žao deteta, negde nije. Ako znaš kakav si u ljubavnom odnosu i kako to sve izgleda tebi u tom prostoru koji uopšte nije lak, zašto opet? Zašto vapiš za nekom ljubavlju, da li to njega zadovoljava da bude mučenik, žrtva, pa da se hrani tom ljubavlju, meni je to bolesno - istakla je za Grand.

- Ja bih prva živela život koji je ona živela sa Stanislavom. Da idem na doručak u restoran, na ručak isto, da ne radim ništa i da budem dama. Ali, ona je tek sada svesna šta je izgubila. Maja i treba da uživa, ona nije sponzoruša, nije materijalista i ne treba joj muškarac koji ima pare, jer ih ona ima sama. Drago mi je da je Maja sa njim, ne znam kako će da biti na kraju, ali neće Miona to lako pustiti – objasnila je Šašićka.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Ivana Šašić nedavno oplela po učesnicima Elite

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.05.2024 14:51

Još jedna moralna pevačica.😂😂😂