TEODORA OTKRILA U ELITI SA KIM SE KRIŠOM VIĐALA! Njena majka saznala za sve, Bebici nije bilo dobro!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Delićka je otvoreno pričala o momcima sa kojima je bila u vezama.

TEODORA OTKRILA U ELITI SA KIM SE KRIŠOM VIĐALA! Njena majka saznala za sve, Bebici nije bilo dobro!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Teodora Delić otkrila je za crnim stolom tokom emisije da njena majka zna sa kojim se momcima viđala u prošlosti, kao i da je za sve saznala čak i kad je pokušavala da sakrije. 

Ona tvrdi da od porodice nema šta da krije, jer sa svojim roditeljima dugo ima otvoren odnos. 

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Macanović Bebica

 

- Mama će me poržavati sve dok sam ja srećna i dok ja nešto želim. Moja majka zna istoriju mojih muškaraca, ona podržava sve koga ja volim i biram. Čak i one sa kojima sam se krišom viđala, saznala je i za to i reč mi nije rekla. Ona je uvek podržavala i svaku moju drugaricu sa kojom sam se ja družila. Uglavnom je bila u pravu za sve. Očekivala sam da će mama možda nešto konkretno da mi kaže, ali možda ne može. Znam da ona nikada ne bi rekla loše u pismu za ovde ovu osobu koju volim, znate dobro ko je u pitanju - rekla je ona.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

 

Bebica se šokirao kada je čuo ove reči, kao većina Teodorinih cimera, a onda je i Macanović ustao da donese svoj sud.

- Ne mogu uticati na moj izbor ovi koji su napolju. Napolju ne mogu da poremete ništa, uvek su mi sugerisali, ali nikada nisu mogli da me odvoje od nekog. Teodora i ja imamo zamršen odnos s vremena na vreme, ali to je nešto za šta mislim da će vrlo lako da se reši. Ima ovde parova koji su u većim problemima, pa fokus nije na tome. Aneli i Janjuš se ponašaju deset puta gore, ali zbog velike podrške koju imaju neko bi rekao da su super i sjajni. To je sve za sada što mogu da kažem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading