OBJAVLJENO PISMO OCA MIONE JOVANOVIĆ: Reči koje je uputio ćerki TERAJU SUZE NA OČI - Ne žele da je vide pored Ša!

Autor:

Zadruga

05.05.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović dobila pismo od rođenog oca!

OBJAVLJENO PISMO OCA MIONE JOVANOVIĆ: Reči koje je uputio ćerki TERAJU SUZE NA OČI - Ne žele da je vide pored Ša!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Na sam dan Vaskrsa, otac popularne učesnice serije "Elite", Mione Jovanović, obratio se javnosti putem emotivnog pisma upućenog svojoj ćerki. U pismu ispunjenom dubokom emotivnom porukom, otac je jasno izneo svoje savete i želje za voljenu ćerkom.
 

- Eh, da me sada možeš čuti kćeri mora draga! Poštuj, voli i ceni najpre sebe u životu! Ni zbog koga i ni zbog čega nemoj trpeti, jer time gubiš sebe, dostojanstvo i najpre zdravlje. Čuvaj porodicu kao zenicu oka, jer samo uz nju ćeš kroz život gledati pravim očima. posvećeno mojoj i svim ćerkama ovog sveta - glasi pismo Mioninog oca, koje je objavljeno na njenom Instagram profilu.  

 

Foto: Instagram.com

Otac Mione Jovanović napisao otvoreno pismo

 

Pismo je dodatno naglašeno emotivnom porukom o porodici, gde otac Mione apeluje na nju da čuva porodicu kao zenicu oka, ističući važnost porodičnih veza i podrške. Ove reči odražavaju duboku porodičnu povezanost i ljubav prema bliskim osobama, prenoseći snažnu poruku o važnosti porodičnih odnosa.


Jedan od najznačajnijih delova pisma jeste univerzalna poruka koja je posvećena svim ćerkama sveta. Ovim gestom, otac Mione Jovanović šalje snažnu poruku podrške i ohrabrenja svim mladim ženama, ističući važnost samopoštovanja, ljubavi prema sebi i podrške porodici.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 


Ovo pismo, objavljeno na Instagram profilu Mione Jovanović, predstavlja duboku emotivnu vezu između oca i ćerke, ali istovremeno nosi univerzalnu poruku koja može da dotakne mnoge ljude širom sveta. Otac je izrazio svoje želje i savete na način koji je dirnuo mnoge, ističući važne vrednosti koje bi trebalo da budu deo svakodnevnog života.

Ovim pismom, otac Mione Jovanović je pokazao svoju emotivnu podršku i ljubav prema svojoj ćerki, ali i poslao snažnu poruku koja nadilazi njihov odnos i može da inspiriše mnoge druge ljude da se brinu o sebi, vole i poštuju svoju porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

07.05.2024 10:52

Miona nije ni za Ša!!! Nju nijedan mlađi dečko i ne želi,onako hladnu, bezdušnu, drsku,pokvarenu,neiskrenu koja psuje, vređa, naziva pogrdnim imenima partneru. "Devojka" koja gleda samo da se dočepa BG, da se nekome useli u stan. Tako da ona nije ni zakoga, obična SPONZORUŠA!!!