INTIMAN SNIMAK ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA ĆERKICOM OTKRIO ISTINU: Ne spava NOĆIMA, preplavile je emocije (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugakra podelila emotivan trenutak sa svojom mezimicom!

INTIMAN SNIMAK ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA ĆERKICOM OTKRIO ISTINU: Ne spava NOĆIMA, preplavile je emocije (VIDEO)

Foto: ATA Images

Pobednica šeste sezone "Zadruge", popularna rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić, 17. aprila donela je na svet ćerkicu Leonu, koju je dobila sa partnerom Filipom Carem. Novopečena mama je nedavno podelila fotografije i otkrila kako provodi prvi Vaskrs sa svojom naslednicom, a sada se ponovo oglasila i objavila intiman trenutak iz porodičnog doma.

Naime, Nikolićeva je na društvenoj mreži TikTok oduševila svoje pratioce video-snimkom na kojoj pozira sa svojom mezimicom, ćerkicom Leonom. U opisu objave, bivša zadrugarka je istakla da i pored nedostatka sna, oseća najveću sreću zbog prisustva svoje naslednice u životu.

Ne spavamo nikako, ali opet smo najsrećnije! Volim te! - napisala je Aleks u opisu objave na pomenutoj socijalnoj platformi.

@alex_mima98 Ne spavamo nikako ali opet smo najsrecnije VOLIM TEEE🩷🩷🩷 #fypシ゚viral #fyp #foryoupage #babylove #momlife ♬ original sound - ...

Podsećanja radi, Aleksandra Nikolić je nedavno istakla da je ovaj Vaskrs posebno važan za nju zbog ćerke Leone, te da je veoma uzbuđena što može da ga provede u krugu porodice. Za razliku od prethodnih godina, kada je praznike provodila u rijalitiju, ove godine je okružena toplom porodičnom atmosferom.

Ovo je najposebniji Uskrs sa mene. Leonin prvi Uskrs, mama, sestra, Mateja, i ja. Zar ima nešto još lepše od porodične tople atmosfere. Prethodnih godina sam bila u Zadruzi za Uskrs i jako mi je falila porodica. Sada je baš sve potaman - priznala je Aleks za Pink.rs, pa se potom pohvalila ofarbanim uskršnjim jajima:

Mama i ja smo farbale jaja. Kao i svake godine sa bojama, mada ja najviše volim kada sam kod bake, pa baka ofarba jaja u lukovini i zaista ta jaja i budu najlepša. Kao mala jako sam se radovala Uskrsu, za mene je to bio poseban dan, a i sada je. Bila bih sa mamom za Uskrs ili sa mojom bakom Ružicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading