ANITA DOBILA ŠUT-KARTU OD ANĐELOVE PORODICE! Roditelji mu se nisu obratili, a kada je pročitao pismo od SESTRE, svi su se šokirali!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelo Ranković saznao istinu iz spoljnog sveta.

ANITA DOBILA ŠUT-KARTU OD ANĐELOVE PORODICE! Roditelji mu se nisu obratili, a kada je pročitao pismo od SESTRE, svi su se šokirali!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković bio je sledeći na redu koji je pročitao pismo podrške i porodice. U trenutku kada je čitao, njemu su se obratili tetka i sestra, dok roditelji ovog puta nisu poslali nikakvo pismo. Ono što je sve iznenadilo jeste što ni prijatelji, ni porodica, ali ni fan grupe nisu pozdravili Anitu Stanojlović, pa su mnogi posumnjali da su oni protiv njihove veze, ali je Anđelo istakao da oni ne vole da se oglašavaju u medijima. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković čita pismo porodice

 

- Svaka minuta srećna ti bila, svaka želja ti se ispunila, za Vaskrts nek te sreća prati, lepše žene ti ne možemo dati. Hvala puno, tvoja tetka i sestra. Razmišljaj o svemu lepo što te čeka - započeo je Anđelo prvu čestitku od tetke i sestre, pa nastavio:

- Dragi naš, najlepši, ponosni smo na tebe, od kad smo te upoznali, ispravan si, znaš šta su ti životni prioriteti, pa makar bili i iz 19. veka. Neki pokušavaju da ti nađu mrlju, ali ne mogu. 

- Lepe želje i čestitke, ali niko od tvojih ni prijatelja, ni porodice nije pozdravio Anitu?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović Elita 7

 

- A, dobro, oni se uopšte ne petljaju, niti se oglašavaju, niti se pojavljuju u medijima, ne žele da se upliću u te stvari. Ne žele da se na bilo koji način razume ovako ili onako. Oni veruju u mene, sigurni su u mene i znaju da radim ispravne stvari, sigurni su u mene, tako da nijednog trenutka ne sumnjaju u mene. Ja verujem u njih, a i oni u mene. A razlog zbog čega nikog ne pozdravljaju, niti od mojih dragi ljudi, koji su i njima dragi, ne žele, nego žele da mi daju podršku i vetar u leđa - objasnio je Anđelo Ranković. 

- Znam da se njegova porodica ne oglašava, tako da nisam razočarana - ubacila se Anita. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Kole

06.05.2024 20:38

Naravno da će tek da poludi. Jasno da su joj svi dali šut kartu. Neko sa takvom prošlošću a sa 20 godina, niko ne bi poželeo u porodici.

Odgovori 10 2
dušanka

07.05.2024 05:22

ne bih je želela ni u komšiluku...devojka ne preza ni od najgorih...za rad ličnog prosperiteta...ANITA JE ZLO NAD ZLOM

Boba

12.05.2024 03:47

Zmijolika Akita je nevidjeno zlo, ona je pokvarena, sebicna, zlobna, umisljena seljancura, jos kad kazu da je lepa, bez sminke akrep sa malim ocima punih zla