ŠEST GODINA JE IMAO PENIS NA RUCI: Kada mu se desilo OVO, sam je otpao, ali doktori su našli REŠENJE i presadili ga OVDE

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacijom su mu posle šest godina uklonili polni organ sa ruke.

ŠEST GODINA JE IMAO PENIS NA RUCI: Kada mu se desilo OVO, sam je otpao, ali doktori su našli REŠENJE i presadili ga OVDE

Foto: Printscreen/The Sun

Malkolm Mekdonald tvrdi da se njegova noćna mora završila posle operacije koja je obavljena. On ima 47 godina i penis na ruci koji je na tom mestu bio čak 6 godina.

- Operacija je trajala devet sati. Prva stvar koju sam uradio je da sam pogledao dole i pomislio: "O moj Bože. Ovaj put su to uradili kako treba". Opet se osećam kao pravi muškarac - rekao je on, piše "San".

Objasnio je da je infekcija krvi dovela do gubitka penisa 2010. godine. Doktor mu je potom napravio novi i trebalo je da ga stavi 2015. godine, ali mu je zbog nedostatka kiseonika u krvi privremeno presađen na ruku. Zatim su odlaganja u bolnici i pandemija kovida značili da je dodatak od 50.000 funti koji je finansirao NHS morao da ostane tamo, preokrenuvši Malkolmov život naglavačke.

Jedna starija gospođa ga je jednom zamolila da pokupi neki predmet sa gornje police u supermarketu - ali on se otkačio i zamahnuo joj blizu glave. Njegov polni organ kreirao je profesor David Ralph u Univerzitetskoj bolnici u Londonu.

Na kraju će imati pumpu u skrotumu da ga napuni fiziološkim rastvorom, što će mu omogućiti da ga pripremi za se*s.

- Ovo bi mogla biti prekretnica u mom životu. Moja životna sreća do sada nije bila dobra, ali može biti loše tako dugo, zar ne? Možete li da zamislite šest godina svog života sa penisom koji vam se ljulja na ruci? Bila je to noćna mora, ali sada je više nema - rekao je.

Kako sada izgleda njegova ruka pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading