U ELITU STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Mnogi su se ŠOKIRALI kad su čuli njihova IMENA!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj saopštio rezultate glasanja i otkrio odluku publike!

U ELITU STIGLE INFORMACIJE IZ SPOLJNOG SVETA: Mnogi su se ŠOKIRALI kad su čuli njihova IMENA!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Sinoć su u emisiji "Pretres nedelje" pročitani rezultati anketa. Između ostalog, publika i učesnici rijalitija birali su najpoverljivije osobe, a voditelj Milan Milošević saopštio je rezultate glasanja publike.

- Na trećem mestu je osoba koja je najpoverljivija, a to je Lepi Mića - rekao je Milan.

- Ja sam Miću i navela kao najpoverljiviju, on čuva mnoge tajne. Ja Miću obožavam - rekla je Miona.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepi Mića

- Mislim da je Mića poverljiv, zaslužio je ovu titulu. Šta god sam mu rekla uvek je ostalo između nas, šta je on meni rekao, nikad ga nisam izdala - rekla je Aneli.

- Drago mi je da ljudi odlično vide kako stvari stoje, ja ništa ne zameram, ja odlično vidim kako stvari stoje. Ja kapiram kako to ide kad se žena zaljubi, iskritikujem ja to, ali opet na kraju ja pokušavam da im ukažem gde greše - rekao je Lepi Mića.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović

- Na drugom mestu nalazi se Anita Tomić - rekao je Milan.

- Nije ni čudo što je moja mama pozdravila, pričala sam puno puta sa Anitom, ona je uvek iznosila svoje mišljenje. Slažem se i drago mi je što je moja drugarica na drugom mestu - rekla je Miona.

- Mene Anita nikada nije izdala, meni dragi ljdui su često na anketama i meni je drago što sam ja pronašla ljude koji su odani i verni. Nikada me neće izdati sigurna sam u to - rekla je Slađa.

- Neviđena armija je glasala za Lepog Miću, Anđela i Anitu, slažem se zaista su poverljivi. Svaka čast gledaocima, Đedović je sigurno zauzeo čeetvrto mesto - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anđelo Ranković

- Anđelo jeste neko od poverenja, pokazao je u više navrata i u vezi kako se postavlja prema svim ljudima. Neko ko itekkao ceni Miću, itekako ceni njegov način razmišljanja. Mislim da je on neke prave stvari pokupio od njega - rekao je Ša.

- Anđelo jeste poverljiv i dobar prijatelj, bio je uz mene kada je mogao glavu da izgubi, tako da mi je tada dokazao neke stvari - rekao je Đedović.

- Mnoge stvari koje niko neće saznati ovde koje sam prećutao o učesnicima bivšim i sadašnjim. Ja vodim računa o svima i o Markovim prijateljima. Hvala gledaocima - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading