MIONA NAPRAVILA HAOS, PREKINULA NAGLO EMISIJU: "Je l' moram OVO da pročitam?" Otkrivena INFORMACIJA iz spoljnog sveta o Stanislavu i njoj!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović se šokirala zbog pisma od podrške!

MIONA NAPRAVILA HAOS, PREKINULA NAGLO EMISIJU: "Je l' moram OVO da pročitam?" Otkrivena INFORMACIJA iz spoljnog sveta o Stanislavu i njoj!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom čitanja čestitki za Mionu Jovanović, jedno pismo je izazvalo veliku pažnju prisutnih - bila je to poruka od njene podrške. Mionina podrška poslala je poruku za Vaskrs u želji da se pomiri sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom, a ona je prvo htela da odbije da pročita. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović čita pisma porodice

 

- Srećan Vaskrs, neka na današnji veliki praznik oživi Stanislavova i tvoja velika ljubav... Je l' moram da pročitam? - upitala je šokirano Mionam, na šta je voditelj poručio:

- Pa, moraš - rekao je voditelj, te je takmičarka ,,Elite" nastavila da čita:

- Želimo da vas vidimo zajedno, vaša podrška iz celog sveta! Nemam komentar, ovo su gluposti, neću da komentarišem! - dodala je Miona. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

Nenad Aleksić Ša, reper koji je bio prisutan tokom čitanja poruka, osluškivao je svaku reč i pažljivo posmatrao reakciju Mioninog lica dok je ona čitala poruku svoje bake pre toga. Svi prisutni su bili usmereni ka njemu, pokušavajući da otkriju kako će reagovati na ove teške reči. Nenadova promenljiva emocionalna reakcija jasno je pokazala koliko je teško primio babinu poruku i kako je cela situacija uticala na njega.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

 

- Miona, dokle ćeš trpeti maltretiranje? Seti se da imaš roditelje posle pet meseci i kako je njima, brata spomeneš samo kada treba da se zakuneš. Čujem da se plašiš tog nasilnika, budi opuštena, jer ti imaš svoje ljude - pročitala je Miona. 

- Nasilnik, to je pregruba reč, da nije njena porodica u pitanju, nego neko drugi, drugačije bi bilo. To nikome neću da dozvolim da mi govori da sam nasilnik. Poštujem to što je njena porodica - ubacio se Aleksić. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

07.05.2024 05:27

GADI MI SE SHA...U SVAKOM POGLEDU...IMAM 65-GODINA...ON JESTE ZLO U SVAKOM POGLEDU...SA NJIM NE BIH POPILA KAFU...NI U SNU....