TAKMIČARU "ELITE" STIGLO PISMO IZ ZATVORA! Saznao ŠOK INFORMACIJU o njegovom stanju napolju, od roditelja ni traga, ni glasa!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su zanemeli kada je takmičar ,,Elite" pročitao pismo iz zatvora!

TAKMIČARU "ELITE" STIGLO PISMO IZ ZATVORA! Saznao ŠOK INFORMACIJU o njegovom stanju napolju, od roditelja ni traga, ni glasa!

Foto: Shutterstock, Pixabay

Takmičar Nemanja Gačić tokom prethodnog dana dobio je pisma od strane prijatelja i porodice. Nemanja je vrlo emotivno reagovao, ističući da mu mnogo nedostaju deca, porodica i prijatelji. 

Međutim, jedno pismo izazvalo je lavinu komentara, kako među takmičarima, tako i na društvenim mrežama, a to je bila čestitka od njegovog kuma i najbolje druga. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić Elita 7

 

- Lepi moj, srećan Vaskrs, neka te sreća prati, a mi ti šaljemo podršku. Volimo te! - bila je prva čestitka od strane porodice, na šta Nemanja reagovao vrlo emotivno, te je briznuo u plač, a potom je nastavio:

- Dragi Nemanja, srećan najradosniji praznik, proslavi ga u zdravlju i sreći! Puno te pozdravljaju čika Mile i Zorica! To su ljudi koje mnogo volim, koji su mi mnogo pomogli u životu, meni, supruzi bivšoj i mojoj deci, oni su mi kao drugi roditelji.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nemanja Gačić Elita 7

 

- Dragi moj kume, želim ti srećan Vaskrs i sve najlepše, jedva čekam da se uskoro vidimo. Ubrzo završavam ,,koledž", pozdrav, tvoj kum! Pozdrav za mog kuma, moj najbolji drug - pročitao je Nemanja, te su se takmičari našalili, jer su pomislili da mu je kum u zatvoru, jer je poznato da je šifra ,,koledž" dosta korišćena za odlazak na održavanje kazne u zatvoru. 

Međutim, nakon što je pročitao sve čestitke, Nemanja je bio tužan, jer mu nisu stigla pisma od strane roditelja, pa im se obratio u programu. 

- Meni je jako krivo jer nema od roditelja i dece čestitke, ali dobro, verovatno postoji razlog - kazao je Gačić.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading