MARIJA POSLALA PISMO MILJANI: Saznala sve informacije iz spoljnog sveta, OVAJ DATUM je ključan!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić zaplakala na sav glas zbog pisma od strane porodice!

MARIJA POSLALA PISMO MILJANI: Saznala sve informacije iz spoljnog sveta, OVAJ DATUM je ključan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

Takmičarka ,,Elite" Miljana Kulić stigla je na red da dobije svoja pisma porodice i podrške, kao i poklone povodom Vaskrsa. Ona nije mogla da obuzda svoje emocije, dok je čitala pismo od porodice Kulić, te je prolila suze pred svima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Lutkice naša lepa, Hristos vaskrese! Želimo ti dug i srećan život, pun radosti i veselja! Ti si naše zlato i sreća najveća! Volimo te neopisivo! Do pobede mudro i promišljeno! Svi smo super, budi u nastavku pravedna, pozdravi i poljubi Žanu i sa njom podeli sve. Na žurkama i proslavama budi najveselija, misli na nas, ne brini ni za šta. Od svih sezona u ovoj imaš najveću! Sneki ti je spremila paket, dobićeš desetog. Tvoji najmiliji, Žeki, Anči, Tića i roditelji - pročitala je Miljana, pa je nastavila da čita i poruke svojih fanova i podrške, koja joj je mnogo značila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Utisci, ja redovno viđam svog sina, volim ga najviše na svetu, zbog njega sam ovde, borim se zbog njega. Volim vas najviše na svetu, moju podršku, širom sveta, znam da će paketi stići kasnije, znam da će pokloni stići kasnije! Mnogi bi voleli da uprljam ruke njima, to šta mi izgovaraju, to je monstruozno! Ničiji više stajlig neću komentarisati! Ne mogu sada da se setim, izvini za sve ono što sam priredila juče na Vasrks, ono što sam sebi dopustila, ne mogu da oprostim sebi, Bog neka mi oprosti što nisam uspela da obuzdam svoj bes, ali ovo je rijaliti, napolju poštujem, idem u crkvu! Dovedite me do trona, do prvog mesta, jer to zaslužujem! - poručila je Miljana, nakon što je pročitala sva pisma. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pero Postar

07.05.2024 10:01

Obradovace njih i Miksi Zeljko ce dobiti batu ili seku kad izadje iz rijalitija.

nina

07.05.2024 15:10

Nema ovaj psiho podrsku To pise njena majka