JOKIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO! SRAMOTNO ponašanje navijača Denvera: BESNI zbog novog poraza!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minesota vodi sa 2:0 u seriji.

JOKIĆ OVO NIJE ZASLUŽIO! SRAMOTNO ponašanje navijača Denvera: BESNI zbog novog poraza!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Denvera doživeli su debakl na svom parketu, pošto su u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige izgubili od Minesote rezultatom 106:80.

Gosti sada vode sa velikih 2:0 u seriji, što je izazvalo lavinu nezadovoljstva kod navijača Nagetsa. U stvari, fanovi franšize iz Kolorada su se propisno obrukali i zaslužili nisku ocenu iz vernosti i strpljenja, iako su njihovi miljenici zaista loše odigrali prva dva meča.

Navijači su okrenuli leđa Jokiću i njegovim saigračima puno pre završetka utakmice u "Bol Areni". Naime, još sredinom poslednje deonice počeli su da napuštaju dvoranu! A mogli su se čuti i glasni zvižduci. Deo njih je čak i skandirao gostujućim košarkašima, pa se orilo "Napred, Vulfsi". Nisu štedeli ni Nikolu Jokića, najboljeg košarkaša Nagetsa, koji će u sredu najverovatnije po treći put poneti MVP titulu (najkorisniji igrač lige). "MVP, MVP", skandirale su pristalice Denvera, ali, zanimljivo, njihovi pokliči nisu bili upućeni Nikoli, već najboljem igraču Minesote Entoniju Edvardsu. Sramota.

Majk Meloun, trener Denvera, imao je molbu za navijače nakon meča.

- Zamolio bih naše navijače da ostanu uz nas. Znam da ne izgleda sve tako dobro, znam da je bilo zvižduka i to jako dobro razumem, jer nismo igraali ni blizu svog nivoa, koji se očekuje od ovog tima. Ali ostanite uz nas, verujte u nas, uradili smno mnogo dobrih stvari - rekao je američki stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading