CECA ISKOPIRALA ZORICU MARKOVIĆ! Odlučila da ponovi scenu sa bazenom, evo na kojoj lokaciji se brčka! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

E sad malo... - napisala je pevačica uz pesmu "Pleši", raspalivši maštu jačem polu koji bi zasigurno više voleo da je umesto bazena video nju u bikiniju.

CECA ISKOPIRALA ZORICU MARKOVIĆ! Odlučila da ponovi scenu sa bazenom, evo na kojoj lokaciji se brčka! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Republika

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović rešila je da se s dolaskom toplog vremena opusti na bazenu, a inspiracija joj je, po mišljenju mnogih, bila koleginica Zorica Marković! Naime, kako je Zorica danima u žiži javnosti zbog ulaska u bazen u toku jutarnjeg programa kod Jovane Jeremić, mnogi su na društvenim mrežama posle Cecine objave napisali da je od nje dobila ideju da napuni bazen.

Lokacija bazena je takođe interesantna, jer je u pitanju pevačicina vila u ulici Ljutice Bogdana, pa tako u ovo doba godine kod Cece često počnu žurke na bazenu, a u kojima uživa sa porodicom, posebno sa unucima. 

Foto: Instagram printscreen

Cecina objava na Instagramu

 

E sad malo... - napisala je pevačica uz pesmu "Pleši", raspalivši maštu jačem polu koji bi zasigurno više voleo da je umesto bazena video nju u bikiniju.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica u bazenu kod Jovane Jeremić

 

Podsećamo, Cecin sin Veljko Ražnatović i njegova porodica su Uskrs dočekali na ponoćnoj liturgiji u Hramu Svetog Save, gde su se okupili kako bi proslavili ovaj najradosniji praznik. Prisustvovali su liturgiji zajedno sa Cecom Ražnatović i suprugom Bogdanom, koja je retko viđena u javnosti, ali ovoga puta je pokazala trudnički stomak. Bogdana se trudi da daleko od očiju medija uživa u blagoslovenom stanju, a bračni par uskoro očekuje i trećeg sina.

Foto: Republika.rs

Ceca Ražnatović

 


Veljko je na Instagramu objavio porodičnu fotografiju sa suprugom Bogdanom i sinovima, upućujući čestitke povodom Uskrsa. U svojoj poruci je istakao: "Hristos Vaskrese braćo i sestre i sve najbolje od srca od mene i moje porodice. Da Hristos caruje u svima nama, jer je Hristos sin Božiji i pobeditelj smrti. Živi bili." Ovo je gest koji je sigurno obradovao mnoge pratioce Veljka Ražnatovića na društvenim mrežama.

Foto: TV Pink/printscreen

Zorica u bazenu kod Jovane Jeremić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading