MIONA ZABOLA ŠA NOŽ U LEĐA NA DAN KRSNE SLAVE: Pojavio se ŠOK DOKAZ veleizdaje u Eliti - OVO joj neće oprostiti!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović pokazala pravo lice!

MIONA ZABOLA ŠA NOŽ U LEĐA NA DAN KRSNE SLAVE: Pojavio se ŠOK DOKAZ veleizdaje u Eliti - OVO joj neće oprostiti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U toku dana u rijalitiju "Elita", Nenad Aleksić Ša proslavio je krsnu slavu Đurđevdan. Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju među ukućanima, ali i gledaocima, s obzirom na to da je slavljenje krsne slave jedan od najvažnijih običaja u srpskoj kulturi.

Nenad Aleksić Ša, poznat po svojoj muzičkoj karijeri, odlučio je da obeleži Đurđevdan, krsnu slavu koju tradicionalno slavi sa svojom porodicom. Ovog puta, Ša je rešio da svoju slavu proslavi unutar rijaliti kuće, što je izazvalo različite reakcije među ukućanima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović kulira slavu Nenada Aleksića Ša

 


Ovaj potez je iznenadio mnoge, ali je takođe pokazao Nenadovu posvećenost svojim tradicionalnim vrednostima i običajima. On je učinio sve kako bi obeležio ovaj važan verski praznik, pripremivši trpezu, paljenjem sveće i obavljanjem molitve.

Međutim, uprkos Nenadovim naporima da obeleži svoju slavu unutar rijaliti kuće, njegova devojka Miona Jovanović odlučila je da mu okrene leđa. Umesto da se pridruži Nenadu za ručkom i proslavi zajedno sa njim, Miona je ostala ispred kuće sa svojim drugaricama, ignorišući ovaj važan događaj za svog partnera.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša proslavio krsnu slavu

 


Ova situacija izazvala je mnogo komentara i spekulacija među ukućanima i gledaocima. Mnogi su se pitali šta je dovelo do ovakvog ponašanja Mione, dok su drugi izrazili razumevanje za Nenadovu situaciju i podržali njegovu odluku da obeleži svoju slavu na najbolji način koji je mogao unutar rijaliti okruženja.

U svakom slučaju, proslava Đurđevdana unutar rijaliti kuće "Elita" ostavila je dubok utisak na sve ukućane i gledaoce, pokazujući da tradicionalni običaji i vrednosti i dalje imaju važno mesto u savremenom društvu, čak i u neobičnim okolnostima kao što je rijaliti šou.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

06.05.2024 17:06

Miona je teska budala kada tolerise da je maltretira jedan istroseni klosar koji sebe naziva zvezdom, a nije na muzickom polju poslednjih 20 godina nista uradio!!!!! Katastrofa!!!!!

Odgovori 17 0
Goca

07.05.2024 13:15

Ma voli ga, samo se pravi….