TUŽNA VEST U BORJANOVOM DOMU: Veliki gubitak za golmana Crvene zvezde!

Autor: M. M.

Sport

07.05.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan ostao bez člana porodice.

TUŽNA VEST U BORJANOVOM DOMU: Veliki gubitak za golmana Crvene zvezde!

Foto: Starsport

Milan Borjan

Tužne vesti! Milan Borjan, golman Crvene zvezde, ostao je bez bake.

Naime, kako javljaju hrvatski mediji, Štefica Borjan umrla je danas u 85. godini života.

Ona je živela u mestu Kričke kod Drniša, koji je na popisu iz 2011. godine imao 235 stanovnika. Drniš se, inače, nalazi južno od Knina.

Štefica Borjan je svojevremeno govorila za tamošnje medije i zamerila svom unuku što u javnosti govori o ratu. 

Foto: Printskrin/Dnevnik.hr

Štefica Borjan

- "Normalno da sam ljuta, trebalo je da makar malo pobedi u Kanadi. Neka je primio četiri gola, šta ću mu ja? Je l sam mu ja kriva?", pitala je hrvatske novinare Milanova baka i nastavila: "On nije rekao ništa naročito, samo da je rođen u Kninu. I da voli, kako se kaže to... Krajina, je*ala ga Krajina. Ja sam bila odmah ljuta, šta spominješ Krajinu? Baba ti je Hrvatica, a tata napola Srbin i napola Hrvat. Nema u familiji neke mržnje, niko nikoga ne mrzi i niko nikoga ne prezire - rekla je Borjanova.

Povodom njene smrti oglasila se i Snežana, supruga Zvezdinog golmana koji trenutno igra na pozajmici u Slovanu iz Bratislave, i uputila molbu hrvatskim medijima da poštuju privatnost i tugu njene porodice. 

- Počivaj u miru baka Štefice. A hrvatski mediji da puste porodicu u miru da ožali majku, baku, prabaku... Samo malo ljudske i novinarske etike, molim vas - poručila je Sneža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading