MIONA PRISUSTVOVALA VASKRŠNJOJ BORBI STANISLAVA I ŠA, PA PRESUDILA: Krofak oduvao repera, Maja ga odmah častila! (FOTO)

Autor:

Zadruga

07.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit scena Mione, Ša, Maje i Stanislava sa Vaskršnjeg fotografisanja - reper je nakon ovoga bio besan kao ris.

MIONA PRISUSTVOVALA VASKRŠNJOJ BORBI STANISLAVA I ŠA, PA PRESUDILA: Krofak oduvao repera, Maja ga odmah častila! (FOTO)

Foto: pink.rs

Odnos Mione Jovanović i Stanislava Krofaka i dan-danas intrigira javnost, a mnogi smatraju da na njihovu vezu nije konačno stavljena tačka, s obzirom da nisu obavili razgovor i stavili sve karte na sto. 

Podsetimo, Miona je u "Elitu" ušla kao zauzeta devojka, a u karantin ju je ispratio upravo Stanislav, kog je nešto kasnije prevarila u rijalitiju i ostavila zbog Nenada Aleksića Ša, sa kojim sada ima turbulentnu vezu.

Jovanovićeva svakodnevno trpi Nenadove ispade, drame i ljubomorne scene, a sve se pogoršalo tokom Vaskršnjeg fotografisanja, kada su Miona i Stanislav zajedno pozirali. Iako je prvo reper pristao na to, kasnije mu je zasmetala njihova blizina, odnosno činjenica da je Krofak bio odmah pored Jovanovićeve, dok se ona pravila da ga ne vidi. Stopirao je fotografisanje i napravio neviđenu scenu, što je svima upropastilo taj veseo dan, za koji su se svi pripremali i željno ga iščekivali.

Republika

Foto: pink.rs

Miona Jovanović i Stanislav Krofak

 

Međutim, definitivno najinteresantnija scena jeste fotografisanje njih četvoro, Maje i Stanislava i Mione i Ša. Iako su parovi na ratnoj nozi, ipak su ispoštovali ovaj zadatak i pozirali zajedno, kao da su najbolji prijatelji. 

U jednom momentu su čak Stanislav i Ša ostali sami i kucali se jajima, dok su Maja i Miona nasmejane učestvovale u ovom zadatku i ludo se zabavljale. Kako su pojedini učesnici, ali i korisnici društvenih mreža, zaključili - Krofak i Aleksić bi bili i prijatelji, da im Miona nije zajednička devojka, koja se, po svemu sudeći, trudi da ih dodatno zavadi, pa nekad namerno provocira repera spominjući bivšeg dečka.

Republika

Foto: pink.rs

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Maja Marinković i Nenad Aleksić Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
миле

07.05.2024 07:13

sramota je da se uopste ovakve moralne mizerije i pominju u kontekstu ovako velikog praznika!!