NAGLI PREKID PROGRAMA NA PINKU! Janjuš ZAPROSIO Aneli, opšte SLAVLJE u Eliti (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica na imanju u Šimanovcima!

NAGLI PREKID PROGRAMA NA PINKU! Janjuš ZAPROSIO Aneli, opšte SLAVLJE u Eliti (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije u rijali šou-programu "Elita", Marko Janjušević Janjuš napravio je presedan, te je nakrako prekinuo program kako bi zaprosio svoju partnerku Aneli Ahmić i stavio joj prsten na ruku.

Naime, bivši košarkaš je dobio skriveni poklon od svoje podrške, a danas je doneo odluku da ga uruči Ahmićevoj i veri je pred kamerama, što je izazvalo veliku pažnju javnosti, ali i emocije kod njihovih zajedničkih fanova. Ukućani su odmah poskakali na noge u Beloj kući, te Janjušev gest pozdravili aplauzom i ovacijama, dok je Aneli bila zabezeknuta.

Pre nego što je izvadio prsten, Janjušević se obratio Anelinoj porodici, te im uputio javno izvinjenje, a zatim svojoj partnerki postavio sudbonosno pitanje.

- Ja samo želim da se izvinim Anelinoj porodici i da dam ovaj prsten Aneli. Da li ćeš se udati za mene? - upitao je Janjuš.

- Da - odgovorila je Aneli, ne skrivajući emocije.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli pokazala prsten Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, u "Eliti" se već povela priča o svadbi Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, koji su jednom prilikom otkrili da planiraju da stanu na ludi kamen. Naime, Aneli nije skrivala osmeh dok je pred svima isticala da su njih dvoje razgovarali o braku, dok je Janjuš kratko poručio da želi da se upusti u bračne vode sa Aneli.

- Biću mu žena. Nas dvoje smo pričali o tome. Videćemo kako će se ova priča razvijati - istakla je Ahmićeva, dok je bivši košarkaš sve potvrdio:

Ja sve to mislim o čemu pričam sa Aneli. Želim to, nemam šta da dodam!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pera

06.05.2024 19:13

ovo je sprdacina od rijalitija. janjus losa kopija Cara. njegovo ponasanje izbacibanje iz rehaba vredjane porodice i same Aneli kao sto je Car vredjao Aleks. a sad veridba. znaci narode Janjus prvi , druga Aneli sve dogovoreno od samog pocetka. ne treba niko da glasa.

Julie

06.05.2024 21:43

As a former hospice nurse the one thing we tell people the first year they loose someone close to them never make a major life decision that first year. I just hope it doesn't blow up in his face