EVO ŠTA UČESNICA ELITE RADI NAKON ŠTO JE SE PORODICA ODREKLA: Kamera uhvatila svaki detalj AKCIJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

06.05.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok i neverica u rijalitiju!

EVO ŠTA UČESNICA ELITE RADI NAKON ŠTO JE SE PORODICA ODREKLA: Kamera uhvatila svaki detalj AKCIJE! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aktuelna učesnica rijaliti šou-programa "Elita", Anđela Šparavalo, uprkos pismu koje je nedavno primila od svog oca, nastavila je svoju kontroverznu romansu pred kamerama sa cimerkom Bojanom Pavlovićem

Naime, pre nekoliko dana, na adresu imanja u Šimanvocim stiglo je potresno pismo Anđelinog oca, u kojem joj je stavljeno do znanja da je porodica u suzama zbog njenog odnosa sa Pavlovićevom. Ova poruka, koja je trebalo da bude emotivni apel, nije promenila Anđelinu odluku da nastavi vezu sa svojom istopolnom partnerkom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Kako je kamera danas uhvatila za vreme proslave slave Đurđevdan, Šparavalo je bez trunke kajanja nastavila sve po starom, držeći se svog izbora, iako je njena porodica izrazila svoje duboko osećanje i zamolila je da ih više ne bruka. Međutim, ako je suditi po kadrovima u rijalitiju, Anđela očigledno ne razmišlja o tome kako se njeni najmiliji osećaju dok je gledaju kraj malih ekrana u rodnom Aranđelovcu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović

Podsećanja radi, učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, nedavno se u emisiji "Pitanja novinara" obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitke koje će dobiti za rođendan. Nakon ovoga, u Belu kuću stiglo je pismo njenog oca, koji joj je poručio da je uništila njihovu porodicu, kao i da se po napuštanju rijalitija odseli iz Srbije.

Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! P.S. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime - napisao je otac Anđele Šparavalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading