UROŠ PROVALIO TAKTIKU ANELI I JANJUŠA! Ovo kriju od svih, Stanić tvrdi da će uskoro sve da se sazna!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik Elite rešio da pokrene sumnje...

UROŠ PROVALIO TAKTIKU ANELI I JANJUŠA! Ovo kriju od svih, Stanić tvrdi da će uskoro sve da se sazna!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli i Uroš

Učesnik Elite Uroš Stanić kaže da je od samog početka sumnjao u iskrenost Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, pa se poverio nekolicini cimera sa pričom da je svestan da su to uradili da bi dodatno zavrteli priču u rijalitiju.

Uroš tvrdi da mu nije krivo što se priča odigrala u tom smeru, a sve iz razloga što je i on u početku imao nepoverenje kada su oni u pitanju.

Foto: printskrin instagram

Uroš, Aneli i Janjuš

 

- Aneli i Janjuš mene koriste samo zbog rijaliti priče i ja sam toga od početka svestan. Tu sam bio za njegove šale na početku, ne kažem da me posle možda nije zgotivio, ali siguran sam da bi napolju bila druga priča. Mi nismo bliski, nismo čak ni prijatelji, iako to tako izgleda u rijalitiju jer smo non stop u zatvorenom prostoru - počeo je Stanić, pa je dodao:

- Taktiku imaju Aneli i Janjuš otkako smo se upoznali sa mnom. Super je jer nam svima kao što rekoh ide u prilog, ali kod mene su emocije mnogo iskrenije nego kod njih. Ja sam njih zavoleo, a oni su glumili da me vole. Nije to ništa sad važno, ali mislim da sam bio tampon zona za mnoge njihove svađe. Sve će na kraju da se sazna, videće se ko je sa kim u dobrim odnosima, a ko glumata. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Uroš Stanić

 

Podsećamo, ekipa portala Republika posetila je Šimanovce na Vaskrs i dobro poznat gradić, u kom žive takmičari najpopularnijeg rijalitija u regionu. Takmičari "Elite" pozirali su za našeg foto-reportera, ali neki od njih nisu bili raspoloženi da ispune želje publike.

Mnogi fanovi rijalitija "Elita" poželeli su ponovo vide zajedno Aneli Ahmić, Uroša Stanića i Marka Janjuševića Janjuša.

Uroš je obukao zanimljivo roze odelo i zečije uši, pa ispozirao za našeg reportera. Držeći korpu sa jajima u jednoj ruci, Uroš je poslao poljubac drugom i poželeo publici srećan Vaskrs.

Aneli Ahmić je nosila plavu haljinu i pozirala sa jajima, a zatim prišla Urošu, sa kojim je zakopala ratne sekire. Aneli i Uroš su od početka imali sjajan odnos, a on joj je bio "rijaliti-sin". Poslednjih nekoliko meseci imali su turbulentan odnos, žestoke svađe i sukobe, a onda su odlučili da se ponovo pomire.

Međutim, Janjuš nije bio raspoložen da obraduje publiku i obnovi svoju "rijaliti-porodicu". Bivši košarkaš je želeo da pozira sam, bez ostalih učesnika "Elite", a naročito ne u prisustvu Aneli i Uroša.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vrckasti

07.05.2024 13:08

Ljubi ga tata pametnog.

Vrckasti

07.05.2024 13:08

Ljubi ga tata pametnog.

Melanija

07.05.2024 14:12

Gej predatori kakvi su Bojana, Uroš i Matora su vrlo opasni ako nije po njihovom.