BRAK SA ANITOM NIJE NI TREBALO DA SE DESI! Matora šokirala izjavom, otkrila šta su joj prijatelji rekli o Stanojlovićki!

Autor:

Zadruga

07.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bar je ona meni ostavljala utisak devojke koja je u celu priču ušla čista srca. Žao mi je što se brzo ispostavilo da to nije istina i što sam pogrešila!

BRAK SA ANITOM NIJE NI TREBALO DA SE DESI! Matora šokirala izjavom, otkrila šta su joj prijatelji rekli o Stanojlovićki!

Foto: pixabay.com, TV Pink/printscreen,ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić,ATAImages

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora kaže da joj je krivo što porodicu i prijatelje nije slušala kada su joj pričali na vreme da ne treba da ima ništa sa Anitom, a pogotovo ne brak. 

Ona tvrdi da se ne kaje zbog braka sa Stanojlovićkom jer je u sve ušla čista srca, pa je tako odlučila da se više ne potresa ni oko toga što je brak propao, čemu se sigurno nije nadala.

- Aniti i meni je sigurno u nekom trenutku bilo lepo, ali ja ne mogu više da se podsećam na to kako nam je brak propao. Svi su mi pričali, sada kad vratim film da ne treba da se zalećem u bilo šta sa njom što je ozbiljno jer ona nije devojka od poverenja. Ja to u tom momentu nisam mogla da znam. Bar je ona meni ostavljala utisak devojke koja je u celu priču ušla čista srca. Žao mi je što se brzo ispostavilo da to nije istina i što sam pogrešila, ali svi greše. U tome nema ništa loše - rekla je Matora, a Anita je ćutala i nije želela da se uključuje u raspravu. 

Foto: Instagram.com / TV Pink printscreen

Jovana Tomić i Anita Stanojlović

 

Podsećamo, emisiju "Pitanja novinara" nedavno je otvorila Anita Stanojlović, koja je komentarisala burne svađe koje je imala sa Anđelom Rankovićem, ali i još uvek zakonitom suprugom, Jovanom Tomić Matorom. Tada je otkrila istinu o braku sa Jovanom.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Tomić

 

- Jovana prema meni nije bila loša napolju i nisam očekivala da će doći do ovoga, očigledno je ovo moj najveći životni promašaj. Ona ima prava da me vređa zbog Mateje. Svi čekaju moj pad i misle da se nisam promenila, stalno me provociraju da dobiju reakciju ali neće moći.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading