POGLEDAJTE KAKO JE DANKA ILIĆ PROŠLE GODINE DUVALA SVEĆICE NA SVOJ PRVI ROĐENDAN! Danas, umesto sreće i pesme, TUGA u porodici devojčice! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.05.2024

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrumi još uvek ćute i ne žele da kažu gde je devojčicino telo.

POGLEDAJTE KAKO JE DANKA ILIĆ PROŠLE GODINE DUVALA SVEĆICE NA SVOJ PRVI ROĐENDAN! Danas, umesto sreće i pesme, TUGA u porodici devojčice! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Tuga u domu porodice Ilić, čiju su ćerku i unuku Danku ubili monstrumi Srđan Janković i Dejan Dragijević, ne jenjava. Nesrećno dete danas bi proslavilo svoj drugi rođendan, ali nažalost, umesto svećica na torti, njoj pale sveće za pokoj duše.

Prošle godine, upravo na Đurđevdan, devojčica je oduvala svoju prvu sveću, a fotografiju sa rođendana podelila je njena majka Ivana Ilić uz opis:

- Rođendanko moj.

Foto: Instagram.com

 

Kako se vidi na fotografiji, devojčici su za prvi rođendan priredili prelepu tortu Mini Maus, kao i roze svećicu, koja je trebalo da bude samo jedna u nizu koju će oduvati. Nažalost, nesrećno dete, a ni njeni roditelji, nisu dočekali da slave njen život.

Podsetimo, Danka Ilić koja je nestala u Banjskom polju, ubijena je istog dana - 26. marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, a kad se ona probudila Dejan Dragijević ju je ugušio, a onda su telo bacili na obližnju deponiju. 

Međutim, Dragijević je uz pomoć brata, koji je u međuvremenu preminuo u PS Bor, i oca telo devojčice dva dana kasnije negde prebacio i navodno niko ne može da se seti gde. Policija već nedeljama prekopava svaki deo Zlota i Banjskog polja, gde Dragijević živi odnosno gde je mala Danka nestala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading