UBICA NOE MILIVOJEV IZNEO SRAMNU ODBRANU! U stanu Ognjena Dabetića pronađeni DELOVI TELA tiktokerke, a on negira navode iz optužnice!

Autor:

Hronika

07.05.2024

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Noina majka i otac su se susreli sa ubicom svog deteta

UBICA NOE MILIVOJEV IZNEO SRAMNU ODBRANU! U stanu Ognjena Dabetića pronađeni DELOVI TELA tiktokerke, a on negira navode iz optužnice!

Foto: Društvene mreže

U Višem sudu u Beogradu danas je održano pripremno ročište pred početak suđenja Ognjenu Dabetiću (34) zbog sumnje da je iz niskih pobuda, mržnje i netrpeljivosti, na podmukao način lišio života tiktokerku Nou Milivojev (18). Okrivljeni je negirao navode optužnice, ističući da "nisu tačni navodi iz optužnice". U njegovom stanu, gde je živeo, pronađeni su delovi tela Noe Milivojev.

Susret sa ubicom

Noina majka i otac su se susreli sa ubicom svog deteta na prethodnom ročištu, koje je bilo odloženo. Noina majka, Boba Milivojev, je ispričala da nije mogla da ga pogleda, ističući da je to bio "preveliki stres".

Detalji optužnice

U optužnici se navodi da se sumnja da je Ognjen D. zločin činio zbog subjektivnog osećaja izneverenosti i ponašanja Noe Milivojev prema okrivljenom. Navodi se da je Ognjen D. najpre obnovio kontakt i susrete sa devojkom, te da je kritičnog dana zloupotrebio poverenje i emotivnu vezanost tek punoletne oštećene. Pozvao ju je da dođe kod njega u stan, gde je došlo do svađe i fizičkog sukoba, nakon čega je stezanjem vrata električnim kablom lišio života.


Nakon zločina, Ognjen D. je telo vukao po drvenom podu galerije, zatim niz stepenice do kupatila, gde je u tuš kabini uz pomoć noža raskomadao telo oštećene. Delove tela je potom rasporedio u kutije i kante pronađene u tuš kabini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading