MUK U ELITI! Maja Marinković se obratila BIVŠOJ ŽENI I ĆERKI Stanislava Krofaka * OVE REČI će im odzvanjati u glavi!

Autor:

Zadruga

06.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se javno obratila ćerki Stanislava Krofaka, nakon što je on pročitao pismo.

MUK U ELITI! Maja Marinković se obratila BIVŠOJ ŽENI I ĆERKI Stanislava Krofaka * OVE REČI će im odzvanjati u glavi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Stanislav Krofak Pantera pročitao pismo ćerke Vanese Krofak, u kom je iznela niz brutalnih reči za njegovu sadašnju devojku Maju Marinković, a pohvalila bivšu Mionu Jovanović, starleta je ustala i pred svima joj se javno obratila. 

Podsetimo, u pismu je stajala i opomena za Stanislava Krofaka od strane bivše supruge da je ne spominje u rijalitiju, kao i da ne dozvoljava drugim osobama da uzimaju njeno ime u usta. 

- Neprijatno je, ali to je njegova porodica, taman posla. Ja verujem da ljudi su zaštićeni nekim stvarima. Verovatno je njima to čudno, ali ja nikada nisam spomenula, osim kada sam dobila pitanja, kada se oglasila gospođa za neke stvari za prošlost, onda je Milan rekao tada da se ona oglasila, da on voli takve devojke. Mene interesuje on i kakvo mišljenje ima on o meni, ja prethodne izbore ne komentarišem - obratila se Maja, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković o ćerki Stanislava Krofaka

 

- Sve što on radi, on je punoletan čovek, ima dovoljan broj godina, mnogi ovde partneri imaju decu i porodice. Ja ne mogu da znam detalje iz njegovog života, ako mi on to nije pričao, svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja poštujem ljude koji mene poštuju, on mene poštuje, ja njega poštujem i to je to. Nije mi to šokantno, naša veza je jedna od normalnijih. 

- Ovo neće uticati na naš odnos, ali neke stvari ćemo promeniti zbog kamera - ubacio se Stanislav. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading