NAJVEĆA LAŽ U ISTORIJI RIJALITIJA: Miona i Ša bez blama pokušali da PREVARE gledaoce!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i reper ponovo šokiraju region!

NAJVEĆA LAŽ U ISTORIJI RIJALITIJA: Miona i Ša bez blama pokušali da PREVARE gledaoce!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona i Ša

Sinoć je u "Eliti" odigrano još jedno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", a voditelj Milan Milošević pročitao je i pitanje za Mionu Jovanović, koje se odnosilo na njene vrele akcije sa Nenadom Aleksićem Ša. Iako su ih kamere više puta usnimile, Miona tvrdi da nije imala odnose sa Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona tvrdi da nije imala odnose sa Ša

- Hipotetički šta ćeš da radiš ako svi znamo da si bila ljubavnica jer si i pre Nove godine bila intimna sa Ša, a on je svu vašu intimu ispričao i sada svi znamo - glasilo je pitanje, koje je pročitao Milan.

- To je apsolutna laž, mi smo ležali zajedno u krevetu i bili prisni, ali ništa konkretno nije bilo - rekla je Miona.

- Nije mi jasno kome sam pričao, gde i šta - rekao je Ša.

- On treba da kaže se*sa nije bilo, a ne nisam pričao - rekao je Mića.

- Milioniti put nismo imali se*ks - rekao je Ša.

- Ša ne zna da li je došao ili pošao, on je možda i rekao,  ali se ne seća, on samo brani Mioni da se druži, ne bi gledaoci pitali za džabe - rekla je Miljana.

- Nisam pričao neka puste klip, narano da ću branim - rekao je Ša.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana ocrnila repera

Inače, Miona se juče posvađala sa Milicom Veličković tokom debate, koju je optužila da je imala odnose sa ocem i sinom, a Veličkovićeva joj je uzvratila i pomenula to što pevačica detaljno komentariše odnose sa Stanislavom Krofakom, dok sa Ša izbegava sve na tu temu.

- Nemoj da mi upadaš, ti si u rijaliti vezi, tvoja priča mi je smešna. Ajde operi kosu, dečko ti se raspada zbog tebe. Sad ću ja da pričam, ako je mene neko je*ao onda ću ja da verujem da je on p*der - govorila je Milica. 

- Čisto da kažem ja ću sad svačiju vezu da komentarišem, pa neka me napadaju njihovi fanovi, ja sad postajem najgori. Po meni su ovde mnogi sujetni i Matora, Anđela, Bojana, Anđelo, Milica je jako sujetna - rekao je Ša.

- Što se tiče odnosa tata i sin, mene to ne interesuje, ja mogu svašta da verujem i o drugima onda, ja koliki god konflikt da imam sa Mionom ja ne verujem da je bila sa Mensurom. Ja mislim da je ona seljanka i da ima nešto seljačko u njoj, ne mislim to za Slađu i za ostale. Znaš kako vidiš da je neko seljanka, kad dođe u Beograd i iznajmi stan u A bloku ili tako nešto - nastavila je Milica.

- Jao šta ti je to na nozi, je l' imaš šugu? Ti si se nadavala u životu dosta - rekla je Miona.

- To mi je od brijača devojko da znaš, ajde ne blamiraj se više - rekla je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading