MILJANA POSTAJE ALKOHOLIČARKA! Danima se OPIJA zbog Zoline SVADBE: Zaluđivala sam se šest godina, a on me NIJE VOLEO!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok-priznanje Miljane Kulić uživo u programu!

MILJANA POSTAJE ALKOHOLIČARKA! Danima se OPIJA zbog Zoline SVADBE: Zaluđivala sam se šest godina, a on me NIJE VOLEO!

Foto: TV Pink/printscreen, Republika.rs, Shutterstock

Čola

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić nedavno je dobila informaciju da se njen bivši partner Lazar Čolić Zola ženi i od tog trenutka svakodnevno pravi haos u rijalitiju. Sinoć je u emisiji "Pitanja gledalaca" dobila pitanje vezano za njega, a onda je otvorila dušu i priznala da nije bila dobro i da se svakodnevno alkoholisala.

- Ako bi hipotetički znala da se Zola rekao da se ne ženi, kako bi reagovala? - glasilo je pitanje, koje je Kulićevoj pročitao voditelj Milan Milošević.

- Nije moja interesna sfera, zaludela sam se 6 godina, on me nije voleo. Slađa mi je rekla da se ženi sad u subotu, nije mi bilo svejedno posle 6 godina, bio mi je najveća ljubav. Nisam bila dobro danima, pila sam dva piva svaki dan, sad se osećam dobro, oživela sam - priznala je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić priznala da danima pije zbog Zole

Inače, Miljana je najveći haos napravila Marku Đedoviću, koji ju je nedavno dobio na sudu. Povodom ovoga se oglasila i Marija Kulić, Miljanina majka.

- Miljana svima daje po zasluzi, ja ne znam zašto je ona bila dobra sa Kačavendom, trebala je odma da preseče taj odnos. Ona je prodala prijateljicu, pričala najgnusnije stvari čak i o njenoj deci, daleko bilo da je ona nečiji prijatelj i da se neko njoj nešto poveri. Katastrofalno njeno ponašanje posle smrti majke i kad su joj javili da je u komi. Ne mogu da verujem žena u tim godinama oblači teksas šorc i zavezala košulju na stomaku, našminkana, nosi hajlajtere a samo što je majku sahranila. Meni je to ogavno, ima katastrofalno ponašanje, zna se kako se ožalošćen čovek ponaša. Majci nema 40 dana ona nosi belu haljinu na pruge, užasno. Nisam ja rekla da treba da stavim maramu i da plače po ceo dan ali zna se kako se ponaša kad ti neko umre a pogotovo tako bliska osoba, majka je jedna - rekla je Marija za "Pink.rs", pa prokomentarisala rat koji je Đedović najavio Miljani:

- Đedović je go*no oduvek bio i to je potvrđeno dvesta puta već, ja ne znam šta je Miljana tražila sa njim, oduvek postoji animozitet između njih dvoje. On je takođe ničiji prijatelj, ranije se šlihtao Miljani i sve fino a sad odjednom menja ploču.

Republika

Foto: Pink, red tv

Marija se oglasila nakon haosa sa Đedovićem

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

25.04.2024 18:09

Šta postaje...pa odavno pije i ona i majka joj...to smo godinama gledali, ali se ćutalo o tome...razlog ne znam...ali verujem svojom očima...