DALILA DRAGOJEVIĆ IZGUBILA NA SUDU: Bivšoj cimerki iz rijalitija duguje OZBILJNE PARE!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saopštene najnovije informacije o bivšoj zadrugarki!

DALILA DRAGOJEVIĆ IZGUBILA NA SUDU: Bivšoj cimerki iz rijalitija duguje OZBILJNE PARE!

Foto: TV Pink/printscreen, pixabay.com

Vesna Rivas nedavno je gostovala u jedenoj emsiji gde je otkrila da je dobila tužbu protiv bivše rijaliti učesnice Dalile Dragojević. Vesna je istakla da Dalila treba da joj isplati novac, ali da sada pokušava da dokaže da je u rijalitiju sve bila gluma. Vesna je naglasila da je posedovala primerak ugovora kao dokaz, dok Dalila nije došla na suđenje, uzdajući se u to da Vesna nema taj dokument.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dalila Dragojević

- Dobila sam je na sudu. Ona treba da mi isplati novac, ali je sada pustila priču i hoće da dokaže da je u rijalitiju sve gluma - govorila je Vesna u jednoj emisiji, a onda nastavila: 

- Ona se nije pojavila na suočenju. Nije došla na suđenje. Uzdala se da nemam primerak ugovora. Ja ga imam. To je dokaz. Jer ona tvrdi da u ugovoru u rijalitiju postoji stavka da su oni kao tamo glumci. Meni to u ugovoru ne piše.

Republika

Foto: Republika.rs

Vesna Rivas

Vesna je takođe otkrila detalje boravka u rijalitiju, ističući navodno flertovanje Dalile sa producentom, kao i situaciju sa Ružicom Veljković koja je bila zaljubljena u istog producenta. Vesna je ispričala kako su ih izvodili u studio zbog problema u samom rijaliti programu, pri čemu je Ružica reagovala ljubomorno na gest producenta prema drugoj učesnici.

- Nikada neću zaboraviti kada su nas izvodili gore u studio, jer je nešto pocrkalo dole gde se snima rijaliti. Ružica je poludela od ljubomore, kada je on izvukao karticu iz novčanika i provukao Maci među grudima. Pa to je bio šou program – smejala se Vesna.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading