KAČAVENDA SEBI NAVUKLA BEDU NA VRAT: Trpi strašan teror, na sav glas MOLI ZA POMOĆ!

Autor:

Zadruga

17.01.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova drama trese "Elitu"!

KAČAVENDA SEBI NAVUKLA BEDU NA VRAT: Trpi strašan teror, na sav glas MOLI ZA POMOĆ!

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda i Samir Ramović

Tokom protekle noći, učesnik rijaliti programa "Elite", Samir Ramović, odlučio je da podeli svoja osećanja prema Mileni Kačavendi sa ostalim cimerima. Ramović je otvorio svoju dušu i istakao da sve dublje oseća emocije prema Mileni, ali da je njen rezervisan stav izazvao sumnju u njihovo moguće zbližavanje.

Ramovićeva iskrenost izazvala je različite reakcije među cimerima, koji su pokušali da pruže podršku zaljubljenom Samiru. Ipak, on je rešio da ne odustane i da nastavi sa svojim naporima da osvoji Milenino srce, uprkos njenom jasnom stavu da između njih dvoje neće biti ništa.

Samir je svojim cimerima govorio kako je uveren da Milena prema njemu oseća isto što i on prema njoj, ali da ima kočnicu i da ne želi da se pred kamerama prepusti osećanjima. Učesnici su bili zbunjeni zbog svega što su čuli, a kad je prišao Mileni i otvorio joj dušu dobio je hladan tuš. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Milena Kačavenda i Samir Ramović


Iako situacija između Samira i Milene deluje kao da se nalazi u slepoj ulici, ostali cimeri su se pokazali kao podrška u Samirovom traženju ljubavi. 

Ja sam zaljubljen u tebe, i nešto malo više od toga - rekao je Samir.

- Znam ja to, rekao si mi - rekla je Milena i okrenula se ka Đedoviću:

- Otkačite me ovog kretena - poručila je Kačavenda. 


Sve oči su uprte u dalji razvoj događaja, dok učesnici pokušavaju da pronađu rešenje za ovaj neobičan ljubavni trougao, izgleda da su sve manje šanse da se Samirove želje ispune i da njih dvoje budu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading