KAČAVENDA SE UNEREDILA PRED SVIMA U ELITI: Da li je moguće da je ovo uradila?! ŠOK!

Autor: P. R.

Zadruga

28.12.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma pustila u gaće!

KAČAVENDA SE UNEREDILA PRED SVIMA U ELITI: Da li je moguće da je ovo uradila?! ŠOK!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica rijaliti programa "Elita", Milena Kačavenda, ponovo se našla u centru pažnje kada je isplivao snimak  njenog priznanja sa imanja u Šimanovcima da se uneredila pred punom Belom kućom i pristunim cimerima.

Naime, kako je otkrila, Kačavenda je mokrila dok je stajala i svađala se sa takmičarom Samirom Ramovićem, koji je, po svemu sudeći, "bacio oko" na kumu i prema njoj gaji simpatije, koje ona nikako ne želi da prizna.

- Marko, moraš da čuješ ovo, reci mu... Upi*ala se koliko se drala - smejala se Matora, obraćajući se Đedoviću koji je ušao u vešeraj.

Republika

Foto: printscreen

Milena Kačavenda se uneredila u gaće Elita

Upi*ala sam se, morala sam da promenim helanke! Ovako, samo osetim niz nogu kako mi ide... Odlepila sam! Ja idem u sobu, on za mnom. Ja mu kažem da se kloni, da smo završila priču, ali on hoće nešto da mi kaže i samo nešto priča - rekla je Kačavenda, te svojom izjavom zgrozila javnost.

"Kakvo zlo od žene, je l' moguće ovo", "Šta je ova Milena sebi dozvolila", "Fuj, kakva smećrka", "Beži, iz dana u dan je sve gadnija ova žena", "Ima li kraja prostakluku kod nje", bili su samo neki od komentara.

Podsećanja radi, za fotografisanje portala Republika i dnevnog lista Srpski telegraf povodom novogodišnjih praznika, Samir Ramović i Milena Kačavenda su odlučili da podele nežne trenutke sa milionskim auditorijumom rijaliti programa "Elita". Na svačije iznenađenje, par o kom se naširoko priča pozirao je u prisnom zagrljaju, a zatim je usledio i poljubac za kamere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

29.12.2023 00:35

Pa žene u njenim godinama, pogotovu ako su rađale, imaju inkontinenciju (nevoljno ispuštanje urina) i to je normalno, pa i Marija Kulić ima taj problem, koji je krila i bežala u apartman, dok je Lepi Mića nije javno ismejao - "da se upiškila u gaće"! Sve je to normalno.