KAČAVENDA ZADOVOLJILA SAMIRA: Ščepao je za kukove, ona razvukla osmeh (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

24.12.2023

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok scene u Beloj kući!

KAČAVENDA ZADOVOLJILA SAMIRA: Ščepao je za kukove, ona razvukla osmeh (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, pixabay.com

Za fotografisanje portala Republika i dnevnog lista Srpski telegraf povodom novogodišnjih praznika, Samir Ramović i Milena Kačavenda su odlučili da podele nežne trenutke sa milionskim auditorijumom rijaliti programa "Elita". Na svačije iznenađenje, par o kom se naširoko priča pozirao je u prisnom zagrljaju, a zatim je usledio i poljubac za kamere.

Naime, Samir je iskoristio priliku da poljubi Milenu u obraz dok su pozirali za fotografiju, a ona je mirno prihvatila ovaj gest.

Inače, iako je javnost znala da su njih dvoje bliski, Kačavenda je bila jasna u svojoj nameri da ne želi javnu vezu. Međutim, ovi novogodišnji trenuci su naveli mnoge da se zapitaju da li se nešto promenilo u njihovom odnosu. Samir je oduvek bio otvoren u svojim osećanjima prema Mileni, dok je ona bila opreznija i distancirana. Ipak, ovaj nežni gest na novogodišnjoj fotografiji je pokrenuo lavinu komentara i pitanja o njihovom odnosu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda i Samir Ramović Elita

Podsećanja radi, siskvalifikovani učesnik "Zadruge 7 - Elite", Sanjin Horvat, nedavno je otkrio da se u rijaliti vraća jači nego ikada. Nakon navodnog muvanja sa Milenom Kačavendom, Sanjin je bio na razgovoru sa televizijom "Pink" i u pregovorima je da se vrati pred Novu godinu. Novac mu je prioritet, a demantovaće navodni ljubavni odnos sa Milenom Kačavendom.

Međutim, iako je on putem duštvenih mreža napisao da bi od 29- decembra ponovo trebao da postane deo rijalitija "Elita", sinoć se nakon vanrednog ubacivanja oglasio i otkrio da sa produkcijom televizije Pink nije upseo da postigne željeni dogovor i da od njegovog povratka u "Elitu" nema ništa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading